Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România

Data actualizării: | Data publicării:

Băiețelul din imagine este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți din țară care de-a lungul timpului a cucerit inima publicului prin vocea sa, în special a tinerilor.

Băiețelul din imagine s-a născut la data de 12 Iulie 1992, în București. Acesta este cântăreț, compozitor și actor care a devenit cunoscut în urma participării la emisiunea ’’Vocea României’’, potrivit Wikipedia. 

Încă din copilărie, acesta a dezvoltat o pasiune pentru muzică. Debutul oficial pe scenă a avut loc în anul 2006 atunci când a participat la Eurovisionul copiilor. De asemenea, acesta a absolvit Colegiul Național ‘’Gheorghe Șincai‘’ din București și a urmat cursurile Conservatorului, secția Compoziție muzică ușoară, notează sursa citată.

Cu toate acestea, momentul care i-a adus succesul a fost participarea la emisiunea ’’Vocea României’’ în 2011.

Deși muzica reprezenta principala sa pasiune, în urma participării la emisiune, băiețelului din imagine i s-au oferit numeroase oportunități. Astfel, acesta a început să-și construiască și o carieră în actorie obtinând un rol în cunoscutul serial ’’Pariu cu viața’’. Totodată, băiețelul din imagine a făcut parte și din trupa Lala Band, însă s-a restras la scurt timp.

Cunoscut deja de către public, băiețelul din imagine se bucura de o carieră de succes. De-a lungul timpului a lansat numeroase piese, precum  "Ești piesă’’, "Așa e dragostea’’, "Tot ce-a mai rămas’’,  "Dor de ea’’, "Gelos" și "Cine m-a pus’’ cu care a cucerit inima fanilor. De asemenea, a colaborat cu numeroși artiști cunoscuți din țara noastră, printre care se numără: Andra, Robert Toma, Adda, Killa Fonic, Ștefan Bănică Jr., Connect-R și Dorian Popa.

Băiețelul din imagine a participat și la emisiunea concurs ‘’Te cunosc de undeva!’’, unde a fost desemnat câștigătorul celui de-al nouălea sezon. Pe lângă aceasta, artistul a participat și la emisiunea ‘’Uite cine dansează.’’

Băiețul din imagine este nimeni altul decât Liviu Teodorescu!

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști în special de către tinerii din România.

Invitat în cadrul unui podcast, cântărețul a făcut dezvăluiri inedite atât despre viața personală, cât și despre cariera sa profesională.

Tânărul artist a participat în anul 2011 la emisiunea ‘’Vocea României’’. Chiar dacă acesta nu a fost desemnat câștigător, emisiunea a reprezentat un moment important în ascensiunea sa muzicală oferindu-i oportunitatea de a colabora cu numeroși cântăreți apreciați.

‘’Eu am mizat doar pe muzică, adică atunci când mi-am propus să fac doar muzică nu am mai luat nimic altceva în calcul. Am dat la facultatea de muzică și am zis că vreau să fac muzică, doar despre asta e timpul meu și toată viața mea și practic am ajuns la «Vocea României» într-un moment în care aveam nevoie de treaba asta, pentru că eram cumva nehotărât, pentru că până să dau bacalaureatul oscilam între teatru și muzică. În momentul în care am ajuns la «Vocea României» și am primit confirmarea de la cei patru antrenori, de la emisiune și de la tot conceptul în sine că pot să fac muzică și mi se dă credit pentru treaba asta și sunt pe drumul cel bun, de atunci am zis «Gata! Muzică fac și cu ea mor de gât! »  Cred că de asta s-au așezat lucrurile foarte bine pentru mine, pentru că am privit așa innocent toată treaba și am fost prost de sincer întotdeauna cu muzica și cu toată lumea din jur și cumva cred că de asta mi se pare că am primit lucruri destul de ușor uneori. (…) Parcursul de la «Vocea României s-a așternut așa de la sine. După ce am ieșit de la «Vocea României» în semifinală am lansat alături de Moga și de producătorul Vlad Lucan, piesa «Electronic Symphony» care a intrat și pe radio.(…) După ce am iesit de la «Vocea României», de fapt nu, țin minte că fix în ziua aia s-a încheiat emisiunea, pentru că au fost live-uri am primit un telefon de la producătorii serialului «Pariu cu viața» să mă duc să dau un casting ca să intru în serial. (…) Fără «Pariu cu viața» nu știu dacă se așterneau lucrurile tot așa ’’, a mărturisit Liviu Teodorescu în cadrul podcastului ‘’Vin de-o poveste’’ moderat de Radu Țibulcă.

Liviu Teodorescu, despre căsătorie: ‘’Nu ne obligă să purtăm o verighetă toată viața’’

 

Pe lângă cariera de succes de care se bucură, Liviu Teodorescu este implinit și în viața sentimentală. Iulia și Liviu Teodorescu formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. După 10 ani de relație, cei doi au ales să își unească sufletele în fața lui Dumnezeu în anul 2021. În cadrul podcastului, Liviu Teodorescu a vorbit despre experiența pe care a avut-o în timpului acestui eveniment și a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care a ales să nu poarte verigheta.

‘’A fost o implinire foate mare. M-am simțit foarte bine la nuntă, m-am simțit foarte bine la biserică, a fost extraordinar și a fost cel mai tare party din viața mea și cred că și din viața ei. A fost un eveniment extraordinar, dar asta nu ne obligă să purtăm o verighetă toată viața și să ne-o ardem ca și cum de acum lucrurile sunt așa, asta este mai mult o chestie socială și nu prea ne supunem unor astfel de lucruri, adică luăm din ele doar ce ne implinește și ne face fericiți’’, a dezvăluit Liviu Teodorescu.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel