Liviu Teodorescu și Iulia, nuntă de vis. Cum au arătat ținutele celor doi porumbei /FOTO

Data publicării:

Liviu Teodorescu și frumoasa Iulia au trăit cea mai frumoasă zi din viața lor. Cei doi și-au unit sufletele în fața lui Dumnezeu. 

Liviu Teodorescu trăiește o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film, alături de iubita sa Iulia. Artistul este foarte fericit și împlinit, iar acum a venit timpul să facă marele pas. Chiar dacă a declarat că iubirea sa pentru Iulia este la fel de mare și cu act și fără act de căsătorie, cântărețul și-a dorit să îi împlinească visul Iuliei, acela de a îmbrăca rochia de mireasă. 


„Eu știam că o să fac asta (nr. cererea în căsătorie), venea ziua ei și mă gândeam că nu poate fi un cadou mai frumos decât ăsta. Știam că la un moment dat trebuia să vină momentul, ne-am mutat la casa noastră și am zis că trebuie să facem și pasul ăsta. I-am spus doar mamei mele și ea nu se aștepta, am luat-o prin surprindere. M-am dus în toate mall-urile din București, am căutat cel mai mișto inel, destul de scump, îl scoate de pe mâini când spală vasele. 


Pentru mine nu era ceva foarte important, e mai important pentru ea și i-am respectat dorința, am intrat în jocul ăsta cu inima deschisă, pentru mine iubirea e aceeași și cu act și fără acel act, nu are prea mare importanță. Părinții ei erau foarte emoționați, nu știau nimic. Le-am spus doar lui frate-miu și iubitul surorii ei. Au urlat de fericire când le-am zis că mă însor. Ea a simțit atunci când am pus piesa, petrecerea din acea zi fiind o petrecere surpriză”, spunea Liviu Teodorescu în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.


Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit civil în urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când au ținut totul secret. 


De această dată le-au împărtășit fanilor bucuria lor pe rețelele de socializare. 


În centrul atenției a fost Iulia care a purtat o rochie de mireasă superbă, tip prințesă și un machiaj în culori naturale care i-a pus în evidență trăsăturile angelice. Mireasa a avut un buchet de flori alb care a mers de minune cu ținuta.


Liviu Teodorescu a purtat un costum alb și un zâmbet larg pe față. 

 

Citește și: Angelina Jolie a obţinut o victorie în bătălia juridică împotriva lui Brad PittGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel