Angelina Jolie a obţinut o victorie în bătălia juridică împotriva lui Brad Pitt

Data actualizării: | Data publicării:
Angelina Jolie și Brad Pitt, captura foto Youtube
Descriere foto: Angelina Jolie și Brad Pitt, captura foto Youtube

Angelina Jolie a obţinut o victorie în bătălia juridică împotriva lui Brad Pitt, judecătorul care superviza divorţul şi custodia copiilor lor fiind înlăturat din dosar, informează France Presse.

Cele două vedete, care au şase copii şi care au fost cândva cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood, au intentat divorţ în 2016 şi de atunci se luptă prin intermediul avocaţilor.

 

În luna mai, judecătorul desemnat să rezolve separarea lor - care le celebrase şi căsătoria în Franţa în 2014 - i-a acordat lui Brad Pitt custodia comună a copiilor lor. Acest judecător, aflat la pensie, oficiază într-un cadru privat, şi nu într-o sală de judecată.

 

Dar vineri, o curte de apel din California a decis că a beneficiat financiar de pe urma unei colaborări separate cu avocaţii lui Brad Pitt fără să dezvăluie acest lucru, dând dreptate lui Jolie care susţinea că ar trebui să fie descalificat.

 

Decizia înseamnă că dosarul a revenit la punctul de plecare, care va trebui să înceapă din nou în faţa unui nou judecător.

 

Actorii s-au cunoscut în 2004, pe platoul de filmare al peliculei "Mr. and Mrs. Smith", în care au jucat un cuplu. La acea vreme, Brad Pitt încă era căsătorit cu Jennifer Aniston, potrivit Agerpres. 

 

Actorul în vârstă de 57 de ani a fost acuzat că l-a lovit pe unul dintre copiii săi într-un zbor din Franţa spre Los Angeles, cu puţin timp înainte ca iubita sa să ceară divorţul, dar între timp a fost achitat de FBI şi de asistenţii sociali.

 

În 2018, Jolie şi Pitt au ajuns la un acord de custodie pe cale amiabilă, care pare să se fi destrămat de atunci.

 

Termenii acordului nu au fost făcuţi publici, dar, potrivit presei americane, Brad Pitt a cerut custodia comună, în timp ce Jolie dorea custodia exclusivă.

 

După decizia din mai, o sursă apropiată cazului a declarat pentru AFP că actriţa a considerat că "ea şi copiii nu au avut parte de un proces corect" şi că va continua să "caute cea mai bună soluţie pentru copii şi bunăstarea lor".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel