Liviu Guță nu a cântat niciodată în București: ”Nici n-am s-o fac.” Motivul invocat de artist

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

Liviu Guță a dezvăluit motivul pentru care refuză să cânte la evenimentele din București.

Liviu Guță a fost invitat în cadrul emisiunii online ”Detectorul de minciuni” moderată de Oana Radu, unde a dezvăluit mai multe detalii din viața personală. Printre subiectele discutate, celebrul manelist a mărturisit și faptul că nu acceptă să cânte niciodată la evenimentele private din București, chiar dacă este unul dintre cei mai solicitați artiști. În ciuda acestui lucru, pe care foarte puțină lume îl știa, agenda solistului este plină, având de onorat cântări atât în România, cât și în străinătate.

„Eu n-am cântat vreodată în București și nici n-am s-o fac. Eu am clienții mei de 25 de ani, care mă cheamă peste tot afară, în România. Dacă aș fi cântat în București, probabil eram mâncat de mult, pentru că sunt mulți oameni răi și îmi pare rău să zic chestia asta. Dacă e în Bragadiru mă duc. Aici nu cânt pentru că se fac manevre, mă refer strict la lăutari, muzicanți etc. Și plus de asta, vii la cântare și cânți ultimul, pentru că le e frică. Oamenilor buni, care chiar cântă, li se găsesc mereu fel de fel de chestii, îți umblă la stație și multe alte lucruri. Eu nu am luat niciodată o palmă la o cântare, nu m-a înjurat nimeni, de atsa sunt invidiat. Unii muzicanți le dau voie. Nu trebuie să-ți fie frică de nimeni. Nu am fost amenințat niciodată. 

În lumea asta, un șmecher adevărat nu are cum să lovească un muzicant, pentru că se respectă pe el, în primul rând. Vin de ăstia, oameni frustrați, ăstia fac. Oamenii adevărați nu au treabă, sunt la locul lor.”, a spus Liviu Guță.

Liviu Guță, dezvăluiri șocante din perioada când a fost închis în pușcărie, în străinătate: „Am început să îmi mănânc pașaportul”

Ce părere are Liviu Guță despre vocea sa

Întrebat de Oana Radu dacă se consideră a fi cea mai bună voce din industria manelelor, Liviu Guță a dat un răspuns neașteptat. 

„Cred că sunt cea mai bună voce, dar nu doar din lumea manelelor.”, a continuat el.

Motivul despărțirii dintre Liviu Guță și fosta sa soție

Liviu Guță a fost căsătorit de două ori până acum. Artistul spune că nu infidelitatea a pus capăt căsniciilor, ci diferențele majore dintre el și fostele partenere. Dacă cu prima soția, lângă care a stat o bună perioadă de timp, mai păstrează încă legătura, cu ultima acesta spune că nu a mai vorbit. 

„Motivul despărțirii nu a fost infidelitatea. Au fost niște neînțelegeri pentru că ea trăiește în altă lume, eu în alta. Nu m-aș împăca niciodată cu fostele soții, pentru nimic în lume, pentru că deja știu care e situația. Într-o relație există șanse, și când vezi că nu merge.. nu există. Eu am oferit prea multe șanse. Cu prima mea soție am rămas cei mai buni prieteni. Eu țin legătura cu copiii, e totul în regulă, nu există nicio diferență. Chiar dacă nu aveam copii țineam legătura cu ea, sunt 16 ani.

Acum am pe cineva, dar nu suntem într-o relație. Unele persoane nu-ți acceptă copiii, la început joacă un rol. Eu am nevoie de o femeie matură, care să știe ce înseamnă să ai copii.”, a mai dezvăluit manelistul.

Margareta Pâslaru împlinește 79 de ani. Interviu emoționant pentru Spectacola: Relația cu Timpul meu a fost și este o seducție riscantă / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel