Liviu Dragnea, imitat la Premiile Gopo 2023. Momentul a amuzat copios pe toată lumea

Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a fost imitat la Premiile Gopo 2023 de către un actor. 

Liviu Dragnea și-a făcut apariția la Premiile Gopo, în varianta actorului de comedie, Ionuț Rusu. Comediantul a amuzat pe toată lumea, după ce l-a imitat pe fostul lider PSD cu rețetele sale culinare românești.

Liviu Dragnea, imitat la Premiile Gopo 2023

Liviu Dragnea a surprins pe toată lumea, după ce s-a apucat de gătit. Fostul lider PSD și-a pus șorțul și a venit în fața fanilor cu mai multe rețete culinare. În cadrul decernării Oscarurilor românești, pe marele ecran instalat într-o sală de la Teatrul Național București, Ionuț Rusu l-a imitat pe Liviu Dragnea, spre amuzamentul tuturor celor prezenți. 

„Oare se pricepe și la cinematografie? Azi vom prepara rețeta mea specială. Mă bucur că românii preferă filme din ograda proprie, nu filme americane cu tot felul de chimicale. Dacă CTP poate, am văzut și filmul Imaculat, cu colegii de celulă… de clasă. Bănuiesc că a fost propus la Oscar.

Avem și Metronom, un film din perioada comunistă. Apoi, tu ești Ceaușescu, și mie mi s-a adresat replica asta. Un film extrem de dinamic, de multe ori scăpam privirea la tabloul de lângă televizor și aveam impresia că avea mai multe cadre. Aceasta a fost emisiunea de azi, concluzionând că americanii fac filme cu multivers, noi Capra cu trei iezi”, a spus Ionuț Rusu, interpretându-l pe Liviu Dragnea.

Calitățile culinare ale lui Liviu Dragnea au fost puse sub îndoială

Deși a făcut mii de vizualizari la rețetele sale, Liviu Dragnea a fost desființat de un chef celebru, în urma primului vlog de gătit pe care acesta l-a postat pe canalul său de YouTube. Celebrul bucătar susține că fostul politician nu e tocmai priceput la capitolul gătit.

„În primul rând, tigaia e mică! Fasolea… Nu știu dacă era proaspătă sau congelată. Apoi, sosul de roșii se face separat, cu cimbru, ca să fie aromatizat, iar apoi se pune peste fasole. Se fac separat, domnule Dragnea, au gusturi diferite, abia apoi se amestecă! Și să pună apa să fiarbă bine! Eu îi dădeam peste mâini! Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”, a declarat Radu Frandeș despre cum a gătit Liviu Dragnea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și: Liviu Dragnea, o nouă lecție de gătit. Cu ce preparat și-a surprins fanii de această dată: „Este o mâncare gustoasă, foarte sănătoasă și foarte hrănitoare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel