Liviu Dragnea, o nouă lecție de gătit. Cu ce preparat și-a surprins fanii de această dată: „Este o mâncare gustoasă, foarte sănătoasă și foarte hrănitoare”

Data publicării:
Sursa foto: Liviu Dragnea, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Dragnea, captură YouTube

Liviu Dragnea și-a pus din nou șorțul de gătit și a venit în fața fanilor cu un nou preparat. 

Așa cum a promis, Liviu Dragnea își surprinde fanii cu noi preparate, în cadrul emisiuunii sale culinare de pe YouTube. Fostul lider PSD și-a pus din nou șorțul și a intrat în bucătătrie, acolo unde le-a prezentat fanilor o nouă rețetă. Cum ne aflăm în perioada postului, acesta a pregătit o mâncare de post. De această dată, Liviu Dragnea a ales să gătească orez cu legume și ciuperci.

Liviu Dragnea, o nouă lecție de gătit

Liviu Dragnea le-a mărturisit fniloc că rețeta pe care a pregătit-o de data aceasta este una „gustoasă, sănătoasă, dar și foarte hrănitoare”. Totodată, fostul lider PSD le-a promis celor carnivori că o să revină cu o rețetă care conține carne, imediat după Paște.

„Bine ați revenit la Bucătăria de acasă cu Liviu Dragnea. Cred că mă cunoașteți, sper că mă cunoașteți. Încerc prin aceste rețete pe care le prezint să conving din ce în ce mai mulți români să gătească românește, să gătească acasă, să gătească sănătos, să folosească mai multe legume proaspete, legume curate.

Când o să gătim după Paște o să folosim și carne și o să vorbim pe îndelete despre asta. Acum vorbim despre rețete de post. Astăzi o să pregătesc orez cu legume și ciuperci. Este o mâncare care nu este complicată, este o mâncare gustoasă, foarte sănătoasă și foarte hrănitoare”, a spus Liviu Dragnea.

Vezi și: Mircea Badea, reacție neașteptată, după ce Liviu Dragnea s-a reprofilat și s-a apucat de gătit: „Nu m-aș fi așteptat la așa ceva”

Liviu Dragnea, rețetă orez cu legume și ciuperci

 

  • Orez – o cană (160 – 170 g)
  • Ciuperci Champignons feliate – 100 g
  • Un morcov ras
  • ½ ardei gras verde
  • ½ ardei kapia
  • Mazăre congelată – 150 g
  • Bulion – 100 ml
  • Pătrunjel – una/două legături
  • Piper negru și verde, boabe
  • Sare grunjoasă neiodată

„Aceasta a fost rețeta de orez cu legume și ciuperci. O rețetă foarte sănătoasă, foarte gustoasă și așa cum ați observat nu este greu de făcut. Vă invit să o faceți și voi. Vă mulțumesc că am gătit, din nou, împreună și până la următoarea rețetă vă urez numai de bine”, le-a spus Liviu Dragnea, la finalul rețetei.

Citește și: Liviu Dragnea are propria emisiune de gătit. Rețeta specială cu care și-a surprins fanii: mâncare de fasole galbenă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel