Recunoașteți personajul? Este unul dintre artiștii momentului. O generație întreagă îi ascultă melodiile

Data publicării:
Lino Golden, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lino Golden, sursa foto Instagram

La vârsta de șase ani cânta la violoncel și a continuat cu lecțiile de pian. La 13 ani și-a descoperit pasiunea pentru muzica rap, care i-a adus un succes incredibil. 

Lino Golden a postat pe pagina de Instagram o fotografie cu el de când era copil, iar fanii au rămas uimiți. Acum câțiva ani, Lino Golden cântărea 100 de kilograme, dar a reusit să slăbească peste 30 kg, iar schimbarea este de-a dreptul impresionantă. 


Lino Golden este în prezent un idol pentru generația tânără, melodiile lui sunt puse pe repet de toți adolescenții, iar cel care a reușit să îl ambiționeze pe tânăr este chiar Alex Velea, care l-a numit "fiul adoptiv". 


Lino le-a mărturisit fanilor că a suferit foarte mult în perioada când se lupta cu kilogramele pentru că tinerii rădeau de el și se simțea umilit. Acum artistul este foarte atent cu alimentația dar și cu stilul de viață deoarece nu vrea să se îngrașe din nou. 


„Ce trece timpul. Învățați să prețuiți momentul”, a scris Lino Golden în dreptul fotografiei postate pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lino ???? (@linogolden)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel