Linda Evangelista, de nerecunoscut după o intervenție estetică eșuată: „M-a deformat”

Data actualizării: | Data publicării:

Linda Evangelista a vorbit pentru prima oară despre drama prin care trece de peste cinci ani. Fostul supermodel a suferit o intervenție estetică despre care spune că a mers prost și că a "deformat-o”.

Supermodelul spune că a ajuns de nerecunoscut după o procedură de înghețare a grăsimii.

Linda Evangelista a fost unul dintre top-modelele de succes ale anilor 1990 și, alături de Kate Moss și Naomi Campbell, a dominat podiumurile și a apărut pe coperțile revistelor de modă în anii '80 și '90.

 

Acum, ea spune că este "permanent deformată" după o operație estetică nechirurgicală care a mers prost.

 

Într-o postare pe Instagram, Evangelista a spus că după ce și-a făcut o procedură cunoscută sub numele de "CoolSculpting" (care presupune "înghețarea" grăsimii de pe corp și este similară cu contururile corporale) a dezvoltat complicații care au dus la o schimbare radicală a aspectului ei.


"Am dezvoltat hiperplazia adipoasă paradoxală... (aceasta) nu numai că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a trimis într-o depresie profundă, tristețe profundă și cele mai joase adâncimi ale disprețului de sine. În acest proces, am devenit un pustnic".

Fotomodelul spune că se confruntă cu această problemă de cinci ani. "Am rămas, așa cum a descris presa, "de nerecunoscut".

 

 

Nume mari din modă și-au arătat sprijinul pentru Evangelista, prin comentarii la postarea acesteia: "Ești și vei fi întotdeauna un supermodel", a scris creatorul de modă Jeremy Scott. Marc Jacobs, un alt designer, a spus: "Te iubesc, dragă Linda". Editorul revistei British Vogue, Edward Enninful, a împărtășit aceste sentimente spunând: "Nu, nu, nu: "Întotdeauna curajoasă și inspirată".


Naomi Campbell a scris: "Te aplaud pentru curajul și puterea ta de a-ți împărtăși experiența și de a nu mai fi ținută ostatică de ea. Nu-mi pot imagina durerea prin care [ai trecut] mental în ultimii 5 ani".

Postarea  vedetei a menționat un proces și a spus că intenționează să meargă "mai departe pentru a scăpa de rușine".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel