Lili Sandu, sacrificiile unei mame: „Noi practic nu mai existăm”. Prin ce a trecut vedeta după ce a născut

Lili Sadu, foto Instagram
Descriere foto: Lili Sadu, foto Instagram

Lili Sandu este una dintre puținele celebrități care vorbesc deschis despre maternitate, cu bune și cu rele. În timp ce vedeta își exprimă toată bucuria pentru venirea pe lume a fiului său, ea dezvăluie și partea dificilă a lucrurilor și problema cu care se confruntă majoritatea femeilor după ce nasc. 

Lili Sandu a devevenit mamă în urmă cu aproape trei ani și i s-a schimbat complet viața. Pe lăngă toată bucuria pe care a adus-o TJ în viața ei și a lui Silviu Țolu, maternitatea a venit și cu multe provocări pentru proaspăta mămică. Mereu impecabilă, vedeta dezvăluie că după ce s-a născut fiul ei, ea nu s-a mai ocupat de ea deloc și că toată atenția era pe micuț. 

 

"Stăteam zilele trecute cu Tomi, lui îi place să vadă poze de când era bebeluș, îmi spune mami, arată-mi pozele cu mine bebe. Și mă uitam pe poze, el drăgut, ce să zic. Cum recunoști o femeie proaspătă mămică, cearcăne, poziția corpului super aplecată și cocoșată de fiecare dată și voi știți că eu am vorbit tot timpul deschis despre această perioadă, despre primul an de maternitate, despre cât de greu mi-a fost mie și sunt convinsă că și altor mămici le e. Noi mamele uităm de noi în acea perioadă, ne focalizăm atenția asupra copilului și toată lumea își focalizează atenția asupra copilului și noi practic nu mai existăm", a declarat Lili Sandu în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. 


Momentele grele prin care a trecut după ce a născut

Lili Sandu și Silviu Țolu au fost invitați în cadrul podcastului Vorba lui Jorge, unde au vorbit despre primul an de după nașterea copilului lor. 

 

„Când am rămas însărcinată toată lumea spunea că e cea mai frumoasă perioadăa vieții mele. Ideea e că nu a fost deloc așa. Ești atât de epuizată și dărâmată fizic, psihic, pierdut de identitate, nu știi cine ești, te uiți în oglindă, copilul plânge.  În primul an de maternitate și la primul copil mi-a fost extrem de greu. Uiți de tine pentru că nu mai ai timpul ăla să ți-l aloci în fiecare seară. Asta-ți face jurnalul, te reglează cumva. Este o chestie terapeutică. Jurnalul mamei este chiar un jurnal în care scrii de când ai iești de la maternitate. Scrii momentele grele, dar și pe cele frumoase. În momentul în care îți conștientizezi situația e altceva. Dar simți că faci ceva pentru tine, ca femeie. ”, a spus Lili Sandu, în cadrul podcastului. 

Silviu Țolu i-a fost alături la fiecare pas


„Fără Silviu, așa cum a  fost, nu știu dacă m-aș fi descurcat, a fost stâlpul de care fix aveam nevoie. O femeie are nevoie de tatăl copilului, dar în primul rând, de bărbatul de lângă ea. Ai nevoie să fii susținută din atât de multe puncte de vedere. Chit că se uita la mine și-mi spunea „Ești atât de frumoasă” și eu eram ca un gibon. Contează mult psihologic. El mă ajuta, eram în pandemie, n-am avut nici bonă. Mama mea nu venea la mine. Părinții lui veneau câteva minute. Îmi era teamă. Nu ne-am dezlipit de copil o zi. Am făcut o echipă foarte bună.”, a punctat aceasta.

Un carusel de emoții

 

„(...) Am simțit fericirea după nopți în care eram dărâmată pe parchet și plângeam sau mă închideam în baie că nu mai puteam, și nu voiam să mă audă copilul că plâng. Sunt niște stări emoționale, poate greșesc, poate multe femei nu trec prin asta. Am primit multe mesaje de la femei...am zis că sunt recunoscătoare că eu am trăit doar atât.”, a mai adăugat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 28 iun 2023, 16:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience