Lidia Fecioru, secretul unei siluete de vis. Care este ceaiul pe care îl bea în fiecare zi: „Nu țin dietă”

Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru a dezvăluit cum se menține în formă fără să țină o dietă. Bioenergoterapeutul a slăbit 30 de kilograme.

Lidia Fecioru a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă de vis. Bioenergoterapeutul a mers în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D unde a dezvăluit care este regimul ei alimentar și care sunt ceaiurile pe care le consumă zilnic. 


Lidia Fecioru s-a declarat invidioasă pe silueta prezentatoarei TV, despre care a spus că este mai slabă decât ea. 


Lidia Fecioru nu ține o dietă, dar spune că de când a reușit să dea jos 30 de kilograme a învățat cum să aibă un stil de viață sănătos. Iar asta a ajutat-o mult pentru a-și păstra silueta. 


„Nu am un secret anume (pentru a se menține în formă n.r). Sunt invidioasă acum pe tine că ești puțin mai slabă decât mine. Individioasă cu drag, știi că nu am invidii din acelea răutăcioase”, i-a spus Lidia Fecioaru prezentatoarei de la Kanal D.


Lidia Fecioru a declarat că bea ceai de pelin, din frunze de pelin în fieacare zi. Bioenergoterapetul spune că preferă ceaiurile florale, iar aceste licori sunt un răsfăț pentru ea. 


„Când am slăbit 30 de kilograme am ținut un regim și de atunci mâncarea mea sănătoasă a devenit un stil de viață. Nu țin dietă, am zile când mănânc și mănânc și zile când nu mănânc nimic. Eu beau ceai de pelin, de frunze de dafin și mă răsfăț și cu ceaiuri florale”, a explicat Lidia Fecioru.

 


Lidia Fecioru, 13 secrete ale FERICIRII: 40% din oameni nu își vor găsi iubirea niciodată pentru că se angajează în căsătorii logice, socotite


Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre fericire și despre cum o putem obține. 


„Sunt doi psihologi mari care ne spun că totuși fericirea ține de bani și de numărul lor. Mai exact, de cât de corect îi cheltui. În cele din urmă, concluzia celor doi psihologi a fost că lucrurile făcute cu greu te fac fericit.

 

Cât se chinuie oamenii să își cumpere o casă și sunt fericiți sau o mașină sau și o haină că sunt mulţi oameni care muncesc mult şi pentru o haină.


1. Sunt lucruri pe care ni le putem cumpăra cu bani și asta înseamnă că este fericire pe care o putem cumpăra cu bani.

2. Nu este niciodată recomandabil să începem o zi de muncă la ora 10:00 deoarece atunci scade potențialul și productivitatea muncii.

3. Ora potrivită pentru începerea serviciului este la ora 7:00.

4. Calea directă de către fericire este să te înconjori de oameni fericiți, altfel te încarci cu emoții pozitive și toată ziua ta merge frumos pentru că acești oameni îți transmit și emoții pozitive și ție și persoanelor din jur. ...”


Citește continuarea AICI. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 22 ian 2022, 16:09 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience