Lidia Fecioru, poveste cu doi frați. Vă va lăsa muți de uimire acest caz

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Adevaruri ascunse
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Lidia Fecioru a relatat o poveste cu tâlc din care putem extrage multe învățăminte.

'Țin de foarte mult timp să vă spun o poveste frumoasă. Undeva, în Bosnia, erau doi frați cărora le-au murit părinții. Aceștia le-au lăsat un teren, pe care frații l-au împărțit, fiecare având jumătate din teren. Unul avea familie și zece copii, celălalt era singur.', a zis Lidia Fecioru.

'Și au muncit amândoi, au semănat, au strâns roada, o vindeau și tot așa. La un moment dat, cel care avea familie și copii spune: 'Nu mă simt bine, pentru că împărțim toată roada în jumătate. Eu am familie și zece copii, dar mă doare sufletul pentru fratele meu, care e singur și nu are cine să îl hrănească la bătrânețe. De mine vor avea grijă copiii, dar de el nu are cine! Mă duc să îi duc un sac de grâu, pe ascuns, în fiecare seară.' Și așa a făcut.', a spus Lidia Fecioru.

Citește și - Ceaiul minune care vindecă tusea și este bun și pentru cei care care se confruntă cu hipertensiune. Lidia Fecioru: „Rețeta este simplă” https://www.spectacola.ro/ceaiul-minune-care-vindeca-tusea-si-este-bun-si-pentru-cei-care-care-se-confrunta-cu-hipertensiune-lidia-fecioru-reteta-este-simpla_38236.html 

'Fratele singur se vârcolea în pat și își spunea: 'Noi împărțim egal, tot ce avem de pe ogor, dar, el săracul are familie și zece copii, mie nu îmi trebuie atât de mult.' Prin urmare, se ducea și el și turna un sac de grâu în hambarul fratelui său. Ani la rând și-au dus fiecare unul altuia un sac de grâu. La un moment dat, cei doi s-au întâlnit la un loc și au pe acel loc o biserică.', a mai spus Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Citește și: Ceaiul minune care vindecă tusea și este bun și pentru cei care care se confruntă cu hipertensiune. Lidia Fecioru: „Rețeta este simplă” https://www.spectacola.ro/ritualurile-care-ti-vor-indeplini-orice-dorinta-si-ti-vor-aduce-prosperitate-lidia-fecioru-daca-vreti-sa-aveti-bani_38259.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel