Lidia Fecioru - pilda zilei: Există ceva care e mai scump ca aurul...

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo

Lidia Fecioru a spus pilda zilei la Adevăruri Ascunse, vorba care s-ar putea să vină în ajutorul multora la finalul zilei.

„Se spune că tăcerea e de aur. Dar, există ceva care e mai scump ca aurul. Un cuvânt care e spus cu dragoste; și atunci când mergi în viață, e ca mersul pe bicicletă. Când vezi că împingi greu, înseamnă că ești înspre urcare”, a spus Lidia Fecioru, la Adevăruri Ascunse.

Youtube video image

„Nu e bine să-ți ceri scuze”

„Se începe de la statutul relației. Ești într-o relație? Dar de ce nu ești într-o relație? Când te măriți? Nu ai găsit și tu pe nimeni? Păi dacă îl ai, de ce nu te măriți? Și pentru chestia asta trebuie să-mi cer eu scuze că nu m-am măritat? Sau să începi să găsești scuze că de ce nu te-ai măritat.”, a spus bioenergoterapeutul, în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

„Al doilea lucru: nu e treaba nimănui ce faci, dacă faci sau nu faci copii. Nu are nimeni treabă cu viața ta până la urmă, Dar de ce nu faci un copil? Dar când îl faci? V-ați căsătorit deja și de ce nu faceți un copil? Și uite așa e aceeași chestie, este viața fiecăruia. Fiecare face ce vrea el. Nu poți să impui omului. Omul știe când vrea, poate că vrea și nu poate și tu îi atingi cea mai dureroasă parte a lui. Ori poate că vrea unul, dar celălalt nu vrea și este între ciocan și nicovală. Dacă vrem să băgăm pe cineva în nervi și să pierdem prieteni, atunci poți să-i zici chestiile astea de două ori și la revedere mai departe.”, a spus specialista.

 

„Cât nu există copiii e bine să se doarmă împreună pentru că așa se mai încălzesc de frig”

„Cât nu există copiii e bine să se doarmă împreună pentru că așa se mai încălzesc de frig. Se spune că patul întotdeauna a împăcat cele mai mari certuri în cuplu. De aceea e bine ca cei doi să nu se trezească suparăți. Când suntem tineri puţini dintre noi sforăim, dar odată ce îmbătrânim ni se mai lasă omulețul și începem să sforăim. Dar dacă ăsta este impedimentul cel mai mare de nu putem să dormim împreună, cel care sforăie se poate opera fără probleme. Sforăitul înseamnă apnee și atunci în lipsa oxigenului în timpul somnului degeaba dormi tu nouă ore că te vei trezi la fel de obosit.

Cine vrea să doarmă împreună doarme împreună, cine nu, nu. Este alegerea fiecăruia. Și într-adevăr, în prima perioadă a vieții oamenii nu prea dorm în paturi diferite, dar după o perioadă de timp, femeile încep să aibă tot felul de bufeuri, de manifestări din astea. Poate unul din ei nu poate dormi în căldură. Regii şi reginele nu dormeau împreună”, a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel