Lidia Fecioru, leac pentru scoaterea metalelor grele din corp: "El spală foarte bine, elimină toate reziduurile din sângele nostru"

Data publicării:
Sursă foto: Youtube: Damian Drăghici
Descriere foto: Sursă foto: Youtube: Damian Drăghici

Lidia Fecioru a dezvăluit ceaiul care ajută la  scoaterea metalelor grele din corp.

Lidia Fecioru a prezentat un nou leac, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3. De data aceasta, e vorba despre ceaiul care te ajută la eliminarea metalelor grele din corp. 

Lidia Fecioru, leac pentru scoaterea metalelor grele din corp

Mai exact, este vorba despre ceaiul de coriandru, care ajută la eliminarea tuturor reziduurilor din sânge, dar și a metalelor grele din organism, potrivit specialistei. Totodată, un antioxidand foarte bun este pătrunjelul, iar pentru creier este bine să bem ceai de rozmarin. Lidia Fecioru a precizat că, în cazul în care ne confruntăm cu senzația de vomă, trebuie să bem ceai de mentă și busuioc. 

"Mulţi oameni se plâng că le ies la analize metale grele în corp. Acest lucru se întâmplă de la un dezechilibru al vitaminelor, al mineralelor și atunci se face depozitarea în sânge mai repede a metalelor grele. E vorba de metabolism, nu că am bea ceva anume. Şi, cel mai important din toate, este glanda tiroidă. Adică trebuie să fim foarte atenți ce se întâmplă cu sistemul nostru nervos și cu glanda tiroidă.

Pentru lucrul acesta este recomandat ceaiul de coriandru. El este cel care "spală" foarte bine, scoate toate reziduurile din sângele nostru, metalele grele chiar şi din organism, pentru că noi avem săruri, avem multe substanţe.Dacă vrem să luăm un antioxidant foarte bun acela este pătrunjelul verde. E un antioxidant excepțional. Şi ca să ne țină bine creierul, bem ceai de rozmarin. Când avem senzație de vomă trebuie să bem ceai de mentă și busuioc. Busuiocul, care se pune şi la friptură, este antibacterian", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Vezi și; Paharul care ne poate îndeplini orice dorință. Ce trebuie să punem în el: Lidia Fecioru: "Trebuie făcut în fiecare seară, înainte de somn"

Ciuperca-minune, leac pentru alergii sau bolile în faza incipientă

”Există o ciupercă care crește pe mesteacăn. E de culoare maronie și este o plantă pe care am studiat-o îndeaproape, am aflat că a fost făcut primul vaccin la ruși, pentru SARS-COV-2, pe baza acestei plante. E foarte bună pentru alergii atopice, inclusiv pentru cei care au bolile astea nenorocite, mai ales dacă suntem în faze incipiente, planta aceasta este nemaipomenită.

Se ia un termos, de 1 litru, se pun între 3 și 5 linguri de ciupercă de asta uscată și mărunțită, se umple cu apă și se lasă la măcerat între 6 și 10 ore. Adică îl facem de azi pe mâine obligatoriu și se bea câte 100 de grame de 3 ori pe zi. Bem acel litru și ne facem altul și tot așa. Se găsește la Plafar, ceaga se numește, ciupercă ceaga de mesteacăn. Este maro la culoare, nu poate fi substituită cu alta, adică o recunoști”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Citește și: Trucul care te scapă de energia negativă, în doar 5 minute. Lidia Fecioru susține că are beneficii uimitoare împotriva bolilor

Ce se întâmplă atunci când visezi. Lidia Fecioru: „Corpul nostru astral s-a desprins de corpul nostru fizic. Caută informații, suflete.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel