Trucul care te scapă de energia negativă, în doar 5 minute. Lidia Fecioru susține că are beneficii uimitoare împotriva bolilor

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem să scăpăm de energia negativă, în doar 5 minute. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem să scăpăm de energia negativă, în doar 5 minute. Avem nevoie doar de un ou crud. 

Cum să scapi de energia negativă, în doar 5 minute

Mai exact, specialista susține că este bine să plimbăm un ou crud pe tot corpul, timp de cinci minute, pentru  o curățare profundă a celulelor corpului nostru. Ulterior, oul trebuie spart și aruncat. 

„Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul.E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3

Cum se mai poate folosi oul pentru sănătate

Totodată, Lidia Fecioru a mai dezvăluit o metodă ce include oul, însă de data aceasta unul crud. 

”Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sa neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru, seara. Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice ‘dom’le, am stricat oul și era negru`. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiile pentru că el este un captator”, a mai precizat Lidia Fecioru.

Paharul care ne poate îndeplini orice dorință

Lidia Fecioru susține că e bine ca seara, înainte de somn, să luăm un pahar de apă, iar cu ochii închiși, îndreptați către cer, să ne punem dorința pe care o avem. Ulterior, trebuie să bem apa cu înghițituri mici, gândindu-ne foarte intens la dorința pe care ne-am pus-o. 

„Aş mai vrea să mai dau secretul paharului de apă. E bine ca în fiecare seară, înainte de somn, înainte de a ne pune la somn, să luăm un pahar de apă, nu contează cât de mare e, de pildă câtă apă vrem să bem. Este paharul dorinţelor. Se ia paharul în mână, cu ochii închişi dar îndreptaţi către în sus, adică spre cer.

Ţinând paharul în mână, ne punem o întrebare sau o dorinţă. Dacă vrem un răspuns la întrebare, întrebarea trebuie să o punem foarte strict, să fie foarte bine aranjată, ţintită pe problemă. Şi să bem cu înghiţituri mici apa din pahar, gândindu-ne numai la acea întrebare pe care am pus-o sau răspuns la ceva care ne interesează. Apa este informaţie, noi transmitem şi o ducem în interior. Corpul nostru reface. Şi pentru sănătate. O descânţi.”, a declarat Lidia Fecioru, potrivit Antena 3 CNN.

Testul simplu care arată ce probleme de sănătate ai

"Leacul de azi este mai mult o tehnică de a vedea ce probleme avem. Este un test, o verificare pe care o putem face acasă toţi. Atenţie, nu ne punem diagnostice! Acesta este doar un sistem de alarmă că avem o problemă.

Deci, luăm o lingură, o ţinem în gură şi încercăm să lăsăm pe ea foarte multă salivă. Apoi, scoatem lingura din gură şi o punem într-o pungă sigilată. O aşezăm apoi ori la soare timp de 10 minute, ori la o lampă de masă şi o lăsăm la căldurică jos, tot aşa, timp de 10 minute. După aceea, desfacem punga şi studiem lingura. Dacă lingura este curată şi s-a uscat saliva pe ea, nu e nicio problemă, înseamnă că suntem perfect sănătoşi.”, a declarat Lidia Fecioru, pentru sursa menționată mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel