Lidia Fecioru, leac pentru problemele cu circulația: „E ca un medicament”

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un leac simplu și natural, care ajută în problemele cu circulația.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit ce beneficii au castanele pentru sănătate. 

„Vorbim despre castane astăzi. Există castanele comestibile și sălbatice. Când castana începe ușor să se îngălbenească, coajă de deasupra, aia spinoasă. Ele sunt încă moi la coajă.

Le luăm, le curățăm de coajă verde, coajă maro, și tot miezul din interior îl punem în blender și mărunțim un pic. Ca și cum am toca ceapă. Le punem într-un borcan, 100 de g de miez, și turnăm deasupra un litru de alcool de calitate.


E ca un medicament.

Punem la întuneric, lăsăm cam o săptămâna, 7 zile, la o temperatura medie și în fiecare zi agităm puțin soluția. Peste 7 zile dăm prin sită, punem lichidul în altă sticlă, mai închisă la culoare, și o păstrăm unde vrem noi.

Se bea și se face și frecție. Câte 15 picături în fiecare zi sau frecție.

E bună pentru terminația mâinilor și picioarelor, pentru varice la picioare, pentru desumflarea picioarelor. Îmbunătățește circulația.

Orice tratament se face 3 luni”, a dezvăluit Lidia Fecioru la Antena 3. 


Leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului:

În urmă cu ceva timp, Lidia Fecioru dezvăluit la Antena 3 că un amestec simplu, poate să ne scape de mai multe probleme de sănătate. Ai nevoie de doar patru ingrediente.

 

”Leacul e foarte simplu pentru cei care au gălăgie în cap, amețeli și au un șuierat în urechi, pierderi de echilibru și împotriva îmbătrânirii creierului.

Rețeta e foarte simplă: se iau 100 de grame de usturoi pe care îl dăm prin mașina de tocat, punem într-un borcan, apoi punem vodka deasupra sau spirt/alcool 40 de grade, 50 grame de miere și 30 miligrame de tinctură de propolis de 20%. 

Toate le punem 10 zile la întuneric, într-un borcan, amestecate bine. Se iau câte 10 picături de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă. Se poate prelungi până la 3 luni, cu pauză. Sunt foarte bune pentru tot ce înseamnă vertijuri, amețeli. E o rețetă foarte simplă!” a spus Lidia pentru Antena 3. 

 
Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv
 

Lidia Fecioru a dezvăluit, în trecut, și cum se prepară băutura care te va ajuta să te bucuri de un somn liniștit, dar te va ajuta și cu pancreasul și sistemul de digestie.

“Se ia tinctură de propolis și se pun douăzeci de picături în jumătate de pahar de lapte. Se bea seara, înainte de culcare.

Este pentru a ne pune la punct pancreasul și tot ce înseamnă tractul digestiv.

De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihnă.

Dacă suportăm mai greu laptele, îl putem pune în orice ceai”, a spus Lidia Fecioru.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel