Lidia Fecioru, leac pentru oboseală: „Ne mănâncă foarte multă energie. Ai văzut ce a pățit Mirela Vaida?”

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem scăpa de oboseală și de energiile negative din jurul nostru.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a atras atenția asupta efectului pe care îl poate avea pandemia asupra psihicului. Bioenergoterapeutul spune că oboseala resimțită de mulți are la bază un cumul de energii negative și recomandă limitarea timpului petrecut pe rețelele de socializare. 


"Ne-au obosit și frigul prelungit, și purtarea măștii, și valul 3, de-ți vine să te culci până la ...primăvară. Partea asta psihică e foarte importantă, vizavi de ce se întâmplă cu lumea. Ai văzut ce a pățit Mirela Vaida.


Sunt foarte mulți oameni cu probleme. Și sunt pe stradă. Și reacționează violent. Iar noi n-avem de unde să știm dacă sunt cu probleme sau nu. S-au agravat lucrurile. Mulți nu acceptă că au această problemă. Sau nu își mai iau tratamentul. Nu există bani, oamenii sunt foarte săraci. Să ajungi la doctor e mai greu. Închipuieți cum e cel care are grijă de o astfel de persoană, acasă. E crunt!

Toate acestea ne-au obosit. Nouă ne trebuie foarte multă energie să ieșim din starea pe care o avem. Uite, de pildă, lipsa comunicării. Trebuie să discutăm. Îmi vine să râd pentru că atunci când prietena mea a făcut un atac de panică pe stradă, i-am spus: Cântă! Dacă n-ai cu cine vorbi, cântă", a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”


Noi ne consumăm energiile în rețelele de socializare, în știri. De foarte multe ori este excesul de informație inutilă, care ne "mănâncă" foarte multe energie. Sfatul meu, dacă vreți să mi-l urmați: nu mai intru pe rețelele de socializare decât o dată la două-trei zile", a dezvăluit Lidia Fecioru, care a mărturisit că nu are aplicația Facebook instalată pe telefon.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience