Lidia Fecioru, leac pentru elasticitatea trupului, dar şi a creierului: "Nu se poate prepara din altceva"

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou remediu care întinereşte şi înţelepţeşte.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea "Adevăruri ascunse", de pe Antena 3 CNN, un leac pentru elasticitatea trupului, dar şi a creierului.

”Și femeile și bărbații au nevoie de colagen!” avertizează bioenergoterapeutul.

Iată cum se poate prepara colagenul:

”5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață.”

Cât este recomandat să ținem această cură:

”Cura de tratament se face cam o lună de zile, după care ne oprim și o reluăm dupa șase luni.”

Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse şi beneficiile curei de colagen.

”Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei.”

”Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este facută din oase”,  a încheiat Lidia Fecioru.

Planta care curăţă plămânii şi închide rănile

Planta mierea ursului, care are nenumărate beneficii asupra sănătății. Aceasta poate vindeca plămânii afectați în urma infectării cu COVID-19, însă are beneficii și asupra persoanelor care se confruntă cu problemele cardiace sau dureri de cap.

"Am să arăt din nou o fotografie cu o plantă pe care noi o vedem de foarte multe ori. Noi îi zicem mierea ursului sau Meduniță. Ea se mai numește și planta cu mult iod sau planta plămânului. Când avem probleme cu o bronșiolită cronicizată, cu plămânii și bronșiile încărcate, cum sunt după răcelile acestea care au fost după COVID, când au rămas oamenii cu plămânii încărcați, cu sechele, această plantă e foarte bună.

Fie că e luată ca ceai sau infuzie, această plantă se găseşte în plafar sau la farmacie. Această plantă mai e foarte bună pentru dureri de cap, când avem miocardite, când sunt probleme cardiace.  De asemenea, e foarte bună ca o compresă s-o folosim atunci când avem răni care nu se închid", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse.

Creasta cocoșului sau Amarantul, beneficii pentru sănătate

În altă ediție a emisiunii, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt beneficiile plantei creasta cocoșului, care are, de asemenea, multe avantaje pentru sănătate.

"Creasta cocoșului sau Amarantul este o plantă cu foarte multe beneficii. Ea arată ca o creastă și se mai numește și planta nemuritoare. Chiar este o plantă vindecătoare. Frunzele ei se folosesc în salate sau ceaiuri, în timp ce semințele se pot folosi pentru ulei sau pot fi măcinate și puse în făină.

Amarantul este bogat în vitamina K și acid folic. Substanțele din interiorul plantei nemuritoare pot duce la oprirea modificării celulelor anormale. În ceea ce privește contraindicațiile, cei cu probleme la fiere, adică cei cu pietre, nu trebuie să folosească această plantă.

Planta nemuritoare mai este benefică și pentru sănătatea oaselor. Pentru copii, se poate da ulei din această plantă. Este bună și pentru rahitism.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel