Lidia Fecioru, imunizată cu ambele doze de vaccin. Bioenergoterapeutul a călătorit cu adeverința de testare: „Am intrat, am ieșit, fără probleme”

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru a dezvăluit cum a fost pentru ea expriența vaccinării și care a fost motivul pentru care a decis să de imunizeze. Bioenergoterapeutul s-a bucurat deja de „libertatea” oferită de adeverința de testare. 

Invitată în cadrul Ediţiei Speciale de vineri seara de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care au fost motivele pentru care a ales să imunizeze, cu ambele doze de vaccin împotriva COVID-19.

"Am trecut şi de faza 2. A trecut ceva timp, dar nu foarte mult, dar oricum, mă simt foarte bine. Nu am avut niciun fel de probleme la vaccinare. Nici la prima tură, nici la a doua. Stau şi mă gândesc, că practic, lumea cred că de aia are reţinere, pentru că îşi dă seama că vaccinându-se, mare libertate nu are. Ne amăgim că o să ne ducem la restaurant. Aici ţine de conştiinţa fiecăruia.

Lidia Fecioru, despre lupta cu kilogramele în plus: „Am slăbit, am divorțat”

Lidia Fecioru, leacul care ține bătrânețea la distanță. Care este ingredientul minune pe care oricine îl are în bucătărie

Horoscop DRAGOSTE. Lidia Fecioru: Cum iubesc femeile din fiecare semn zodiacal

Eu am făcut-o, pentru că eu am multă legătură cu oamenii și atunci nu pot să pun în pericol viața nimănui. Am făcut-o pentru mine, pentru nepoți, familie, pentru cei cu care mă văd toată ziua bună-ziua, inclusiv cu voi mă văd la emisiuni și eu nu pot să risc să am această problemă”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3. 

A călătorit cu adeverința de testare


Mai mult, bioenergoterapeutul povestește că a avut chiar ocazia să experimenteze „libertatea” oferită de adeverința de testare, călătorind spre Chișinău. 

Eu am fost plecată zilele astea la Chișinău. La intrare în Basarabia, mi s-a cerut certificatul. Aveam hârtiile de la test și nu am avut probleme. Am intrat, am ieșit, fără probleme. Eu cred că totuși, testarea la graniță se impune, pentru că înapoi venind, nu mi-a mai cerut nimeni, niciun fel de hârtie și nici măcar nu m-a întrebat, nici de teste, nici de nimic. (...) La controlul la frontieră cred că ar trebui pusă măcar testarea rapidă, sau obligatoriu, test, cu 72 de ore. Nepotul meu, când s-a întors din Basarabia încoace, a fost pus, cu test pozitiv în carantină, 10 zile. Dar eu venind acum, eram într-un autocar, nu eram cu mașina și nu a întrebat nimeni nimic. Eu am întrebat, dar nu se cere niciun test,nimic? Au spus că nu,  nu avem obligația asta" , a  mai spus Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel