Lidia Fecioru, remediu natural pentru răceli: "Este antibioticul perfect!"

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, captură Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, captură Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou remediu natural pentru răceli. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3, unde a dezvăluit un nou leac minune pentru răceli și probleme pulmonare.

”Am auzit foarte multă lume în urma răcelilor, cu probleme pulmonare, mulți au făcut pneumonii. Răcelile țin foarte mult și nu trec, poți lua un antibiotic și degeaba, nu trec”, spune bioenergoterapeuta.

Lidia Fecioru, remediu natural pentru răceli

Lidia Fecioru a oferit un antibiotic natural care poate fi administrat zilnic pentru a ne susține imunitatea în perioada răcelilor. Ei bine, este vorba despre curcuma. 

”Nu uitați, curcuma este antibioticul perfect!”

Bioenergoterapeutul a explicat şi cum putem administra antibioticul natural curcuma, atât nouă ca adulți, cât și copiilor:

”Bem un pahar de apă înainte, o linguriță rasă de praf de curcuma, apoi încă un pahar de apă după administrare, de două ori pe zi - o dată dimineața, o dată seara. Doar 15 zile și aveți asigurat antibioticul pe zi. Acest leac se poate oferi si copiilor, fie sub formă de capsule sau dizolvat în apă. Este doză de antibiotic pe zi!” a încheiat Lidia Fecioru, rubrica Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de pe antena3.ro

Planta care curăţă plămânii şi închide rănile

Planta mierea ursului, care are nenumărate beneficii asupra sănătății. Aceasta poate vindeca plămânii afectați în urma infectării cu COVID-19, însă are beneficii și asupra persoanelor care se confruntă cu problemele cardiace sau dureri de cap.

"Am să arăt din nou o fotografie cu o plantă pe care noi o vedem de foarte multe ori. Noi îi zicem mierea ursului sau Meduniță. Ea se mai numește și planta cu mult iod sau planta plămânului. Când avem probleme cu o bronșiolită cronicizată, cu plămânii și bronșiile încărcate, cum sunt după răcelile acestea care au fost după COVID, când au rămas oamenii cu plămânii încărcați, cu sechele, această plantă e foarte bună.

Fie că e luată ca ceai sau infuzie, această plantă se găseşte în plafar sau la farmacie. Această plantă mai e foarte bună pentru dureri de cap, când avem miocardite, când sunt probleme cardiace.  De asemenea, e foarte bună ca o compresă s-o folosim atunci când avem răni care nu se închid", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse.

Creasta cocoșului sau Amarantul, beneficii pentru sănătate

În altă ediție a emisiunii, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt beneficiile plantei creasta cocoșului, care are, de asemenea, multe avantaje pentru sănătate.

"Creasta cocoșului sau Amarantul este o plantă cu foarte multe beneficii. Ea arată ca o creastă și se mai numește și planta nemuritoare. Chiar este o plantă vindecătoare. Frunzele ei se folosesc în salate sau ceaiuri, în timp ce semințele se pot folosi pentru ulei sau pot fi măcinate și puse în făină.

Amarantul este bogat în vitamina K și acid folic. Substanțele din interiorul plantei nemuritoare pot duce la oprirea modificării celulelor anormale. În ceea ce privește contraindicațiile, cei cu probleme la fiere, adică cei cu pietre, nu trebuie să folosească această plantă.

Planta nemuritoare mai este benefică și pentru sănătatea oaselor. Pentru copii, se poate da ulei din această plantă. Este bună și pentru rahitism.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel