Lidia Fecioru, dieta cu care a slăbit 30 de kilograme în doar șapte luni: ”Aveam cinci, șase mese pe zi”

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru a dezvăluit cum a reușit să slăbească miraculos și care este dieta minune care a ajutat-o în acest proces.

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat radical stilul de viață. În acesta perioadă, mai mulți români se luptă cu kilogramele în plus acumulate în carantină. Din acest motiv, Lidia Fecioru s-a hotărât să dezvăluie dieta minune cu care  aceasta a reușit să slăbească spectaculos, dar și cum se menține în cea mai bună formă a ei.

”Aveam 40 de ani când am slăbit. Acum am mai pus puțin înapoi, pentru că la 60 de ani de ani nu mi-ar plăcea să fiu chiar slabă, pentru că e foarte important cum te simți tu în pielea ta. Kilogramele în plus sunt foarte importante, odată ce le pui cu vârsta și rămâi cu ele, trebuie să fii foarte atent să le dai jos.

Eu am ținut un regim disociat, mâncând orice, dar mâncându-le ordonat. Chiar având cinci - șase mese pe zi. Pentru că era foarte important să îmi amăgesc mintea. Să îi spun creierului că i-am dat mâncare, și atunci el procesează. Eu îmi făceam ceai de fructe ca să colorez apa în roșu. Măcar să nu o beau albă”, a povestit Lidia Fecioru, la Antena 3. 

Lidia Fecioru consideră că este foarte important să punem accent pe modelarea corporală, mai ales dacă nu facem sport.

”E foarte important să pui modelarea corporală puțin în ordine, altfel mușchii se lasă, pentru cei care nu fac gimnastică, sport... Eu sunt o sedentară. Și atunci mi-a prins foarte bine această modelară corporală, nu foarte mult timp, doar atât cât a trebuit să se strângă pielea”, a adăugat ea. 

Lidia Fecioru a dezvăluit și cum a ajuns să slăbească de la 90 de kilograme la 60.

”Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom.

Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe. 

Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioară”, declara Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani într-un interviu acordat Irinei Reisler. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel