Lidia Fecioru, despre lucrurile din dormitor PERICULOASE pentru căsătorie. Trebuie să scapi de ele IMEDIAT

Data publicării:
Captură video Antena 3
Descriere foto: Captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt obiectele din dormitor periculoase pentru căsătorie. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit care sunt lucrurile din dormitor la care trebuie să renunți pentru a avea o căsnicie liniștită. 

"Este bine să faci inventarul din când în când în dormitor. Dormitorul este un loc în care să dormi sau să faci dragoste. Se spune că nimeni străin nu trebuie să doarmă în dormitorul tău. În patul tău trebuie să stea doar tu, soţul sau soţia şi copiii. Atât! Pentru că rămân fel şi fel de energii şi apoi te întrebi de unde vine cearta.

Lida Fecioru, motivele pentru care tinerii din România nu vor să se mai căsătorească: "Plecarea e mai grea, atunci când eşti căsătorit cu acte"

Lidia Fecioru: "Dormitorul tău este doar al tău"

Ai musafiri, îi duci în camera de oaspeţi. În rest, dormitorul tău e doar al tău. Nu trebuie să punem oglinzi în faţa patului. Să facem tot posibil să nu punem patul niciodată pe diagonală, pentru că fug energiile. Florile uscate menţin energiile negative Florile uscate din dormitor nu au ce căuta. Flori uscate menţin energii negative. Totodată, cei doi soţi să nu doarmă sub plăpumi diferite. Se spune că se răceşte locul dintre ei. Nici saltelele să nu fie din două jumătăţi.

Câte perne să avem în dormitor

Să nu avem mai multe perne în dormitor, ci doar două perne. Şi nici trei perne. Să nu ţinem vaze goale în dormitor. E bine să nu le păstrăm în dormitor. Se pot duce în hol, dar nu în dormitor. Gunoiul şi lucrurile vechi nu sunt permise sub patul conjugal. Se pot pune în sertarele de la pat. Oamenii care sunt deja căsătoriţi şi sunt un cuplu, să nu păstreze jucării de pluş în dormitor. La nivel subtil, ei nu ies din chestia asta a copilăriei. Tot timpul se comportă ca nişte copii. Să se scoată din dormitor tot ce simbolizează apa. De asemenea, sunt nedorite şi obiectele care au forme triunghiulare. Dormitorul trebuie să fie cât mai simplu. Să nu luăm gadget-urile cu noi în dormitor", a mai spus bioenergoterapeutul.

Citește și: Lidia Fecioru, LEAC pentru stres: Este bine să facem aceste exercițiiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel