Lidia Fecioru, despre cum să scăpăm de deochi și blesteme: "Se pune în cadă când facem baie. Apoi, nu vorbim cu nimeni, ca ea 'să lucreze'"

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este soluția pentru a scăpa de deochi și blesteme.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a mărturisit că rostopasca este foarte bună şi pentru îndepărtarea deochiului, şi a blestemelor de pe corp, atunci când se face o baie cu această plantă.

"Se pune cam 100 g plantă la 3 litri de apă şi se prepară cum se face un ceai. După 10 minute, se strecoară şi se toarnă în cadă, în apa în care facem baie.

Dar când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm. Şi zicem ce vrem noi să se îndeplinească, pentru că apa reţine informaţia şi ce vom spune noi acelei ape pe care o descântam aia se va întâmpla. 

Ceaiul acela îl punem în cadă plină cu apă şi facem baie. Ne va îndepărta de deochi, energie negativă cu informaţii negative.

După baie, nu vorbim cu nimeni, ca planta să "lucreze"

După baie, ne îmbrăcăm bine şi stăm în pat, să nu vorbim cu nimeni, să avem un moment de linişte, ca ea să aibă timp să lucreze", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

În plus, planta "e bună şi când bebeluşii au probleme cu pielea, mai ales după naştere. Se toarnă 100 de infuzie la cada lor cu apă şi se face baia",  susţine Lidia Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru, despre problemele interioare care duc la boli grave: ”Neîmplinirea sufletească duce la depresie. Moartea nu ne așteaptă să ne rezolvăm problemele”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel