Lidia Fecioru, despre problemele interioare care duc la boli grave: ”Neîmplinirea sufletească duce la depresie. Moartea nu ne așteaptă să ne rezolvăm problemele”

Data actualizării: | Data publicării:
Problemele interioare, sursa pixabay/ autor StockSnap
Descriere foto: Problemele interioare, sursa pixabay/ autor StockSnap

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre problemele interioare care duc la boli grave.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a mărturisit că este bine să ne rezolvăm problemele interioare, deoarece acestea duc la boi grave. Aceasta a vorbit și despre reprimarea emoțiilor, depresie și lucrurile care ne dăunează pe termen lung.

"Din cauza reprimării sentimetelor, practic își reprimează emoțiile și nu își mai dă voie să primească iubirea. Nu poți să o mai faci să fie veselă, ce spui tu sunt celelalte forme de atac, ne punem în dificultate, atragem energii negative, ne creăm accidente. Avem furia foarte mare. Întrebăm de unde e forma de stres, este un virus, forma de stres este cea care îmbolnăvește organele. Cei care se ocupă de couching, scriitoarea celei mai vândute cărți de psihologie: Cum să fii fericit, s-a sinucis. Noi nu le conștiientizăm. Indiferent câte informații le dăm oamenilor, ei vor reacționa doar atunci când vor trece printr-o situație." a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru ne sfătuiește să ne găsim doza de fericire pentru a înlătura depresia.

"Oamenii ți-ar spune că ar trăi viața altfel, asta este forma de stres. Trebuie să ne facem timp pentru bucățica de fericire. Să-i avem pe partenerii pe care îi avem în gând. Să ne anihilăm rata de stres.

Avem senzația că suntem buricul pământului, că suntem de neînlocuit. Am un prieten, mereu ocupat, avea ceva la inimă și nu mergea la doctor, l-am dus la Cimitirul Bellu, i-am spus că toți de aici au avut ceva mâine de făcut. Sunt lucruri pe care trebuie să le facem la timp. Moartea nu ne așteaptă să ne rezolvăm problemele.", a mai adăugat aceasta.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit și care sunt principalele cauze ale depresiei. Mai mult deâct atât aceasta a mărturisit ă depresia trebuie tratată pentru a nu se transforma în boli grave.

"Cauze? Neîmplinirea sufletească, nu-și găsesc un serviciu pe care și-l doresc. Inventează ceva pentru tine, nu o sa-ți pună niciun business cineva în brațe. Duc în depresie, izolare, nu-și mai găsesc locul în socitetate și la femei se regăsește în lipsa perechii. Femeile cer mai repede ajutor.

Depresia vine cu o formă ușoară, de intrare în panică, insomnie. O depresie conștientizată, dacă nu este tratată la timp și a trecut pragul, nu-l știi care este, și i se pare că a supraviețuit acesteia, cu siguranță va intra iar într-o formă mai gravă de depresie. Cu simptome mult mai grave. Cu boli.", a mai spus Lidia Fecioru.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel