Lidia Fecioru, despre BLESTEMUL compasiunii. Cum îți îngreunezi karma atunci când îți este milă de cineva: "Când ți-e milă, de milă ajungi”

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru avertizează că mila față de o persoană sau o situație, poate avea efecte nefaste asupra karmei personale. 

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a explicat cum se poate întoarce împotriva noastră mila față de o persoană sau de o situație.

Plecând de la situația medicilor, care trebuie să facă față unui val uriaș de durere în jurul lor, bioenergoterapeutul spune că aceștia nu ar trebui să empatizeze cu pacienții. 

"Reziști pentru că asta este experiența de a nu empatiza cu durerea pacientului, altfel nu ai putea să-l vindeci. Simți la fel, numai că nu poți să empatizezi, știind care este forța durerii, știind care este forța suferinței. Nici nu ai voie, pentru că ai intra în karma celui pe care tu îl operezi, îl vindeci și așa mai departe.


De asemenea, Lidia Fecioru atrage atenția că acest lucru se aplică și în viața de zi cu zi. 

"Când ți-e milă, de milă ajungi! Nu numai de cineva, ci de orice: de cineva, de ceva, ajungi de milă, cu siguranță. De aceea mulți din pacienți se supără că nu comunică foarte mult. El dacă ar sta să dea lămurire ar intra în karma pacientului".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel