Lidia Fecioru, despre băutura care întărește sistemul imunitar. Este numit și laptele de "aur"

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit băutura minune care întărește sistemul imunitar.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care este băutura care te ajută să ai un sistem imunitar puternic.  Mai exact, aceasta a vorbit despre beneficiile laptelui cu curcuma, binecunoscut în popor și sub denumirea de laptele de "aur".

 

"În aceasă ediție voi oferi un leac pentru noi, femeile. Pentru a avea un echilibru hormonal în perioada de menopauză, premenopauză sau după nașterea unui copil este bine să bem câte un pahar de lapte cu curcuma", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

"Se mai numește și laptele de "aur". Acest amestec de lapte și curcuma reglează balanța hormonilor, îmbunătățește digestia și întărește sistemul imunitar. Totodată, este bun și pentru răceală.

Pentru rețeta lapte de "aur" avem nevoie de:

200 ml lapte caldjumătate de lingură de praf de curcuma

Putem pune și puțină miere. Este bine să-l bem seara, înainte de culcare", a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

 

 

Lidia Fecioru, leac pentru tuse

 

Lidia Fecioru a dezvăluit ce beneficii are dulceata de ceapă pentru sănătate.

''Există o reţetă foarte bună, dulceaţa de ceapă.

Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore.
Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.

Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie. Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă.

Aş mai avea o reţetă mică, la fel pentru tuse şi bronşite. Frunza de varză se înmoaie în apă caldă sau o punem la cuptorul cu microunde, punem miere pe ea şi o punem pe piept.

Dacă tusea este mai puternică, punem una pe spate şi una pe faţă'', a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel