Lidia Fecioru: Cum ne dăm seama că cineva ne fură norocul: "Ai de a face cu un vampir energetic"

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt acei oameni care ne pot secătui de vlagă și de noroc.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt acei oameni care ne fură norocul și energia.

"Noi trebuie să mergem cu energie pozitivă. Dacă nu mergem cu energie pozitivă e nimic. Sunt oameni care ne poartă noroc, pe care de când îi întâlnim ne schimbă în bine energia. Sunt și oameni care îți schimbă energia în rău. Pot fi din familie sau din afara ei. Cei care se plâng mereu și te secătuiesc de energie, de vlagă, de speranță.  Vorbești cu persoana aceea și te simți vlăguit, fără sentimente – milă, compasiune, ți-e indiferent. Și te mai simți și trist pe urmă! ", a spus Lidia Fecioru.

 

Nu lăsați oamenii să se plângă pentru că, practic, te molipsesc de starea lor. 


"Conversațiile cu astfel de persoane dacă durează mai mult te secătuiesc. Este clar că ai de a face cu un vampir energetic.  Există persoane pe care vrei să le vezi, dar nu te-ai duce la ele acasă. Să fim atenți la instinctele noastre.  Poate să fie o persoană care ți-e dragă, dar nu îți vine să o vizitezi. Sau dacă ajungi nu îți vine să stai prea mult! Observi apoi că totul îți merge prost, de parcă ți-ai pierdut norocul, sensul, avântul.  De multe ori când vorbești cu cineva îți vin gânduri negative. Și când vin astfel de lucruri din interior, e un semnal de alarmă. Nu ești lângă cine trebuie! Trebuie să te analizezi, să vezi unde e breșa care ți-a întors soarta pe dos. 

Lidia Fecioru, despre sindromul inimii închise: „Oamenii pot muri de inimă rea”

Te trezești că devii imediat obosit sau indispus.  Evită persoanele negativ-agasante. Și lor li s-a furat energia, iar la rândul lor fac același lucru, inconștient! Este bine să ignorăm și mesajele negative, să nu răspundem la astfel de provocări.
Mulți oameni vor ajutor dar nu pot fi ajutați decât de ei înșiși. ", a mai adăugat Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel