Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt semnele că o relație nu mai funcționează: „Bărbații care înșală cel mai des sunt cei care au soțiile geloase”

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul  Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt semnele că în curând relația ta se va încheia. 

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre semnele că o relație nu mai funcționează și în curând se va ajunge la divorț. 


Cel mai important este că întotdeauna în cuplu este unul defensiv. Și celălalt se simte asuprit, jignit. Certurile astea mărunte, acuzele aduse unei singure persoane. Bărbații care înșală cel mai des sunt cei care au soțiile geloase. Când a început teroarea acolo se și rupe. Asta e una din probleme.


Când se duce la o petrecere și tot timpul face mișto de partener de față cu ceilalți. Chestia asta e foarte urâtă. Cei care ascultă își dau seama că tu vrei să barezi în ceea ce nu ești de altfel. Mai există o chestie.


Când vrei să discuți cu partenerul și el își strânge urechile și fuge de discuție. Și chestia asta e tot un semn că relația asta se duce pe tobogan.


Oamenii când țipă unul la celălalt înseamnă că sunt foarte departe unul de celălalt și nu se aud. Discuția trebuie să fie liniștită, calmă. Tonul face muzica.  Partenerul care te ascultă nu este acolo în familie. E egoist și nu își rezolvă decât problemele sale”, a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3


Lidia Fecioru, despre semnele care îți arată că treci prin criza vârstei mijlocii


„Nu mai contează nici ce casă mișto ți-ai făcut, nici ce mașină mișto ai, nici ce carieră ți-ai făcut. Îți dai seama că ești gol, nefericit și neîmplinit. O putem numi o formă de depresie pentru că prin schimbarea prefixului ne dăm seama că îmbătrânim. Neacceptarea bătrâneții”, a spus bioenergoterapeutul în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

 

Citește și: Lidia Fecioru, leac pentru eliminarea depunerilor de pe vasele de sânge: „Se prepară foarte simplu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel