Lidia Buble s-a îngrășat 5 kilograme la Asia Express. Cum arată vedeta acum: Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Buble este în stare de șoc după ce s-a urcat pe cântar. Artista tocmai a descoperit că s-a îngrășat cinci kilograme în timpul competiției Asia Expres. 

În timpul unei probe de la Asia Express, Lidia Buble și sora sa s-au urcat fiecare pe cântar pentru a vedea câte kilograme au. Șocul pentru artistă a fost uriaș, după ce a văzut că a câștigat cinci kilograme. .

„Nuu! Nu cred! Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine de când am venit în Turcia. Mie mi s-a făcut rău. M-am îngrășat 5 kilograme. Leșin! Doamne ferește, 58,4 kilograme. Este enorm! Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia, cerșesesc încontinuu', a spus Lidia Buble la Asia Express, conform spynews.ro.


Lidia Buble, despre problemele de sănătate cu care s-a întors din Asia Express: „Am simțit că se rupe mijlocul meu”

Lidia Buble s-a întors cu probleme mari de sănătate din competiția Asia Express.


 
Pe 20 octombrie, s-a dat cursa pentru ultima șansă din marea aventură Asia Express. Proba pe care concurenții au avut-o de făcut a fost una extrem de grea, iar Lidia Buble a dezvăluit că s-a ales cu probleme de sănătate.


Lidia Buble și sora ei, Estera sunt una dintre cele mai motivate echipe din competiție și de fiecare dată au dat tot ce a fost mai bun pentru a nu pleca acasă. Cele două și-au dorit mult să nu ajungă pe ultimul loc așa că au tras foarte mult de propriile lor forțe, fără să se gândească la urmări. 


„Pentru mine, a fost cea mai grea zi din @asiaexpressromania de până acum.


Să strângi 25 de oameni care să stea după tine 2 ore ca să faci o probă? Cum a fost? Nu greu, FOOOOOARTE GREU aproape IM-PO-SI-BIL.


Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri, iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC.


Cum a fost să facem toate probele astea știind că piatra este și astăzi sigur cineva pleacă acasă?

K.O! COȘMAR! MUUULT STRES ȘI OBOSEALĂ PSIHICĂ.


AȘA CĂ DA, AM MERITAT DIN PLIN SĂ AJUNGEAM PRIMELE LA IRINA, SĂ AVEM UN BILET ASIGURAT CĂTRE GEORGIA. 


@estera.buble ție vreau să-ți MULȚUMESC că m-ai suportat și că m-ai ținut strâns de mână. 


TE IUBESC CUM NICI NU TE GÂNDEȘTI”, a scris Lidia Buble pe Instagram. 

 

Lidia Buble, primele declarații despre relația cu Harlys Becerra. Artista este mai îndrăgostită ca niciodată: "Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap"

 

Lidia Buble l-a dat uitării pe Răzvan Simion la un an de la despărțire. Cei doi și-au spus adio după șase ani de relație. În prezent, artista trăiește o frumoasă poveste cu Harlys Becerra, actorul cubanez, celebru pentru rolul din „Vizavi”.

 
Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel