Lidia Buble, primele declarații despre relația cu Harlys Becerra. Artista este mai îndrăgostită ca niciodată: "Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap"

Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble iubește din nou. Artista a vorbit pentru prima dată despre Harlys Becerra, bărbatul care i-a furat inima.

Lidia Buble l-a dat uitării pe Răzvan Simion la un an de la despărțire. Cei doi și-au spus adio după șase ani de relație. Vedeta a fost surprinsă în ipostaze romantice cu un bărbat misterios. Lidia Buble a fost surprinsă în compania lui Harlys Becerra, actorul cubanez, celebru pentru rolul din „Vizavi”.

Acum, artista a decis să confirme oficial relația cu celebrul actor. Lidia Buble a organizat o sesiune de întrebări pe pagina de instagram, acolo unde tot mai mulți fani au fost curioși de relația cântăreței cu actorul.

Cu această ocazie, Lidia Buble le-a mărturisit fanilor că este foarte fericită și se simte o femeie împlinită.

„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

 

Citește și: Ce a făcut Gigi Becali pentru Monica Anghel. Artista este infectată cu COVID-19



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel