Ce a făcut Gigi Becali pentru Monica Anghel. Artista este infectată cu COVID-19

Data publicării:
Gigi Becali și Monica Anghel, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Gigi Becali și Monica Anghel, sursa facebook/ colaj foto

Monica Anghel s-a infectat cu COVID -19. Artista a declarat care este starea ei de sănătate, dar și cum a ajutat-o Gigi Becali.

Monica Anghel trece prin clipe grele după ce a fost confirmată pozitiv cu virusul Covid-19. Artista nu poate înțelege cum a luat virusul, mai ales că era vaccinată cu ambele doze împotriva coronavirus. Artista a fost cea care le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că a fost infectată cu virusul ucigaș. 

„Sunt vaccinata cu ambele doze și cu toate acestea tot am facut covid. Aveti grija de voi”, a scris vedeta pe Facebook.

Recent, artista a făcut noi dezvăluiri despre starea ei de sănătate. Monica Anghel a mărturisit că se simte mai bine, că nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar se confruntă cu niște amețeli care nu o lasă să-și continue activitatea. De asemenea, vedeta a precizat că Gigi Becali este una dintre persoanele care i-au sărit în ajutor în această perioadă delicată.

„Sunt mai bine, dar încă mă lupt cu o amețeală care nu-mi dă pace. Nu am fost internată, sunt acasă. Este pentru prima dată când sunt infectată. Am avut ambele doze de vaccin.

Am luat legătura cu toată lumea după ce am fost testată pozitiv. Ei toți au ieșit negativi. Am avut un concert unde am stat în frig și ploaie, dar am crezut că am răcit.  Mi-am făcut testul simplu, ulterior am luat legătura cu medicul, mai apoi am primit medicamente și de la domnul Gigi Becali.

Copilul e negativ, dar trebuie să stea închis în casă cu mine pentru că este contact direct. Am vrut să învăț pentru că am foarte mult de învățat, dar nu pot din cauza amețelilor pe care le am pentru că nu pot să mă concentrez”, a mărturisit Monica Anghel în direct la Pro TV,  ‘La Măruță’.

 

Citește și: Marcel Pavel, primele declarații despre starea de sănătate a Monicăi Anghel: „E o boală foarte perversă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel