Lidia Buble, planuri mari pentru 2022. Vedeta a fost surprinsă în compania lui Horațiu Nicolau și deja visează la copii: „Eu sunt nebună, vă zic”

Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble a confirmat recent relația cu actorul cubanez Harlys Becerra. Vedeta a fost surprinsă îm compania unui celebru om de afaceri și deja se visează mămică. 

Lidia Buble a confirmat oficial despărțirea de Harlys Beccera. Cei doi și-ar fi spus adio chiar după ce vedeta s-a întors din competiția Asia Express. Motivul ar fi fost chiar distanța prea mare și competiția la care frumoasa cântăreață a participat. 


„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop. Niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.


În urmă cu câteva zile, Lidia Buble a fost surprinsă în compania lui Horațiu Nicolau. Cei doi porumbei au fost surprinși la un restaurant de lux din București, potrivit Mediaflux.ro. Chiar dacă gesturile romantice au lipsit, omul de afaceri era în culmea fericirii alături de frumoasa artistă. 


Chiar dacă a trecut recent printr-o despărțire, Lidia Buble vrea să dea o nouă șansă iubirii, ba mai mult se visează și mămică. Vedeta își dorește 6 copii și spune că părinții ei ar fi tare fericiți să o vadă în această postură. Oare visele vedetei de a avea copii sunt legate de idila amoroasă cu renumitul om de afaceri?


"Eu sunt nebună, vă zic! Îmi doresc foarte mulți copii, cel puțin șase. Vreau să am patru băieți măcar și două fete. Părinții mei abia așteaptă, se roagă să fie bine ca să-i crească și pe ai mei. (...)", a declarat Lidia Buble în cadrul unei emisiuni TV.


Chiar dacă a confirmat despărțirea de Harlys Becerra, Lidia Buble spune că în viața ei există iubire și dragoste. 


„Iubire și dragoste în viața mea există. Nu am căutat niciodată persoane care să fie publice sau faimoase, am căutat mereu să fie discret”, a mai spus vedeta în urmă cu câteva zile. 

 

Citește și: Andreea Marin, dorința de ziua ei. Vedeta împlinește 47 de ani: „Nu poți avea totul în viață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel