Lidia Buble are probleme cu LEGEA. Vedeta a fost trimisă în judecată pentru dare de mită

Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT după ce ar fi încercat să mituiască doi agenți de poliție. 

Lidia Buble are probleme cu legea după ce ar fi încercat să mituiască doi agenți de poliție. Vedeta a fost trimisă în judecată de propurorii DIICOT. 


Lidia Buble ar fi dat bani unor poliţişti după un control de rutină cu aparatul etilotest. În plus aceasta a vrut să scape de amendă deoarece nu avea declarație pe propria răspundere.


Înainte de a sufla în aparat, Lidia Buble ar fi cerut sfatul unui prieten prin telefon, iar acesta i-ar fi spus să încerce să îi plătească pe cei doi agenţi ai Brigăzii Rutiere Bucureşti. Aceştia au acceptat să ia banii, iar artista i-a povestit totul prietenului ei, fără să ştie că telefonul bărbatului era monitorizat la solicitarea DIICOT, într-un alt dosar. 


Totul s-ar fi petrecut pe 15 februarie 2021, atunci când Lidia Buble a fost oprită în trafic. Artista a fost trimisă în judecată pentru dare de mită. 


„Prin rechizitoriul din data de 16 noiembrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată, sub măsura preventivă a controlului judiciar, a doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

 

Roxana Vancea, prima fotografie cu chipul băiețelului ei. Imaginea care a topit inimile fanilor /FOTO


Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ", se arată în comunicatul DIICOT, potrivit spynews.ro. 

 

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru Jennifer Lopez. Ce spune vedeta despre o posibilă nuntă cu Ben Affleck



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel