Bat clopotele de nuntă pentru Jennifer Lopez. Ce spune vedeta despre o posibilă nuntă cu Ben Affleck

Jennifer Lopez, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, sursa foto Instagram

Jennifer Lopez a făcut mărturisiri despre o posibilă nuntă cu Ben Affleck. Este pregătită vedeta să îmbrace din nou rochia de mireasă?

Jennifer Lopez a anulat logodna cu Alex Rodriguez în urmă cu mai puțin de un an, dar asta nu a dezamăgit-o în privința unei noi căsătorii.


Într-un interviu acordat emisiunii "Today" despre noul ei film, "Marry Me", vedeta a primit câteva întrebări despre o posibilă căsătorie.


Actrița și cântăreața de peste ocean s-a gândit un moment înainte de a răspunde: "Nu știu, da, cred că da. Mă cunoști, sunt o fire romantică. Întotdeauna am fost. Am fost căsătorită de câteva ori". 


"Da, încă mai cred în "fericiți până la adânci bătrâneți", cu siguranță, 100%."


Jennifer Lopez a mai fost logodită de cinci ori.


J Lo, în vârstă de 52 de ani, a fost căsătorită de trei ori în trecut, cu Ojani Noa, Chris Judd și, cea mai lungă relație a sa, cu Marc Anthony, celebrul artist de muzică latino și tatăl gemenilor ei.


De asemenea, a mai fost logodită de două ori - ambele au fost anulate înainte de nuntă.


În același interviu, au întrebat-o cum se simte în legătură cu viitorul ei film care va face haz de necaz cu multiplele ei căsătorii.


Lopez a răspuns: "Ascultă, dacă nu poți să râzi de tine însuți și să o iei așa cum vine - eu pur și simplu nu mă gândesc la aceste lucruri. Simt că sunt o ființă umană la fel ca toți ceilalți. Am avut suișurile și coborâșurile mele. Am făcut greșeli. Sunt foarte mândră de unde am ajuns în viața mea, de cine sunt ca persoană, ca mamă și ca actor, ca artist."


Un motiv important pentru care Affleck și Lopez s-au despărțit inițial a fost popularitatea lor și acoperirea intensă de către mass-media.
"Bennifer 2.0" - numele cuplului lor - a fost unul dintre cele mai tari cupluri de la Hollywood, în acele vremuri.


Au fost urmăriți în mod constant de paparazzi pe parcursul relației lor, iar când acest lucru a început să interfereze cu organizarea nunții lor, a părut să fie picătura care a umplut paharul.


Au anulat public logodna în 2004; la început doar o amânaseră, fiind îngrijorați de faptul că presa își făcea loc la nunta lor.


Totuși, în loc să reprogrameze, au anulat-o complet și s-au despărțit.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 22 noi 2021, 18:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience