Lidia Buble a rupt tăcerea: ”Răzvan Simion a fost marea mea dragoste. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Data publicării:
Lidia Buble și Răzvan Simion, foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble și Răzvan Simion, foto Instagram

Lidia Buble a recunoscut că Răzvan Simion a fost marea ei dragoste și că încă îl mai iubește.

Întrebarea mesei rotunde, show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și feluri de mâncare, prezentat de Marius Manole, are astăzi un nou invitat: Lidia Buble. Simpatica artistă a acceptat invitația și a declarat din prima clipă că va fi extrem de sinceră... în special deoarece nu îi poate refuza nimic lui Marius. ”Faci ce vrei din mine”, i-a recunoscut ea încă din primele minute.  

Ca de fiecare dată, felurile de mâncare vor fi unele neașteptate și extrem de... apetisante: pastă din insecte, viermi uscați, borș cu lapte sau mațe crude. Aproape devine clar că îți propui să fii cât mai sincer și să nu refuzi nicio provocare primită! 


Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan Simion, toată lumea a fost curioasă să afle ce s-a întâmplat între cei doi și cum s-au dus atât de rapid toate sentimentele pe care spuneau că le au. Astăzi este clipa adevărului! Vizibil emoționată, Lidia a vorbit despre iubire, cu o deschidere neașteptată: ”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață.  Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat. Cred că aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc””, a declarat Lidia Buble la ProTv.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel