Lidia Buble a plecat din nou în Miami. Motivul pentru care merge des în Statele Unite ale Americii

Data publicării:

Lidia Buble se află din nou în Statele Unite ale Americii.

Drumurile pe care Lidia Buble alege să le facă în Statele Unite ale Americii pare că sunt din ce în ce mai dese.
Și cum mulți aleg Miami ca destinație de vacanță, iată că și artista noastră se numără printre norocoșii care se bucura, zilele acestea, de soarele arzător, locurile pline de energie vibrantă, lăsând, însă, o doză de mister în ceea ce privește plecarea ei, dacă este vorba de "business or pleasure". 

Lidia Buble a colaborat, de-a lungul carierei, cu nume importante din muzica internațională, pentru „Margarita” cu Descemer Bueno, „La Luna” cu Jay Maly și Costi, dar și „Por Amor” cu Mabel Yeah. 

Nu mai departe de finalul anului trecut, Lidia Buble a petrecut câteva zile bune peste ocean, acolo unde a avut întâlniri și înregistrări muzicale alături de cei mai în vogă producători muzicali și artiști latino.

„Traversez o perioadă extraordinar de frumoasă din punct de vedere profesional. Mi se întâmplă lucruri pe care mi le-am dorit din primii ani de carieră muzicală, am muncit pentru asta, încă o fac și sunt recunoscătoare pentru că voi începe o nouă etapă, la care am visat dintotdeauna. Eu mereu îmi spun că nimic nu este întâmplător și că Dumnezeu mă iubește foarte mult.”, declară Lidia Buble.

 

Lidia Buble, mărturisiri cutremurătoare: „Eu știam că mi-am omorât sora. Nu mai respira, doctorii nu i-au dat nicio șansă”

 

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 frați. Artista a povestit în repetate rânduri cum copilăria sa a fost presărată de diferite greutăți, din cauza posibilităților materiale reduse ale părinților săi, care se chinuiau din greu să le ofere micuților tot ce aveau nevoie, pentru un trai cât mai complet. Totuși, copilăria alături de atât de mulți frați a adus și amintiri de neuitat, unele mai puțin plăcute, decât celelalte. Lidia Buble și-a deschis sufletul în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, unde a povestit o întâmplare dramatică prin care a trecut alături de Lorena, mezina familiei.

Citește aici continuareaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel