Lidia Buble a ajuns la spital din cauza unui piercing. Prin ce clipe grele a trecut artista: „Mândria și prostia se plătesc!”

Lidia Buble dezvăluie câteva dintre cele mai grele momente când a avut sănătatea pusă în pericol. 

Lidia Buble a avut grave probleme de sănătate în urma unei probleme medicale, iar abia acum vedeta a dezvăluit momentele grele prin care a trecut. Ea a vrut să-și pună un piercing, iar în urma acestuia vedeta s-a confruntat cu o infecție serioasă. Ea a semnalat momente de greață și amețeală, iar simptomele se înrăutățiseră odată cu trecerea timpului. 

Un piercing a făcut-o să ajungă la spital

Ea povestește cu lux de amănunte întreaga situație.

„Da, aveam niște amețeli! Eu în primă fază am crezut că am vertij și am fost la un control, am început să iau tratament și nu-mi trecea. M-am dus la doctor și mi-a zis că este din cauza piercingului. Între timp se formase și o mică bubiță, nu era nimic grav că puteam să fac tratament, să se vindece și încă să port piercingul dar l-am scos pentru că aveam niște amețeli foarte mari  și cele mai urâte erau pe timp de noapte și nu înțelegeam  de ce.

Mă trezeam din somn din cauza amețelilor. Bine că l-am scos și așa nu puteam să țin bine pe urechi căștile la concerte. Cum zice mami: „Mândria și prostia se plătesc!”, a precizat Lidia Buble pentru Click.ro.

Pe lângă piercingul care i-a provocat infecție, artista a mărturisit că pe vremea când stătea la Deva i se părea viața mai sănătoasă, mai ales în privința poluării din Capitală.

„Slavă Domnului sunt sănătoasă tun! Da, am intoleranță la lactoză, la gluten, alergie la ambrozie, la praf, la parfum, în soare. Sunt multe dar toate astea eu am observat că au venit  când m-am mutat în București, când eram la Deva  nu aveam nimic, eram perfect sănătoasă. De când am venit la București, probabil că din cauza poluării sau nu știu ce s-a întâmplat, probabil și vârsta.”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Are grijă de sănătate prin sport

Pentru a avea grijă de condiția sa fizică, artista pune mult accent pe sport, iar acest fapt nu îi este străin deoarece în copilărie obișnuia să fie într-o formă extraordinară.

„Dacă de mică am fost sportivă, cred că, și în momentul de față, am o disciplină bine pusă la punct. Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus. În plus, am o energie și doză mare de a-mi surprinde publicul cu și prin muzica mea, încât e un MUST să fiu în cea mai bună formă a mea”, a spus Lidia Buble, pentru Spynews.ro.

Este vegetariană pentru a fi în formă

Pentru a continua lista cu obiceiurile pe care le practică Lidia Buble când vine vorba de stilul de viață, s-a mai aflat că este vegetariană, air principalul motiv este că ar fi mult mai sănătos acest mod de a trăi.

„Eu sunt, oarecum, vegetariană, iar în afară de pește, nu mănânc carne deloc. De mică am acest stil alimentar sănătos. Din meniul meu zilnic nu lipsesc peștele, pastele, salatele și, deliciul suprem, supa cu tăiței de casă (primiți de la mama mea). În rest, ca și dulce, atunci când am un cheat day, mă delectez cu o plăcintă cu mere sau… jeleuri!”, mai spune ea pentru sursa citată.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 12 sep 2023, 14:43 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience