Liderul Trupei Cargo, Adi Bărar, în stare gravă în spital: „Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui”

Data actualizării: | Data publicării:
Adi Bărar, foto Facebook/CARGO
Descriere foto: Adi Bărar, foto Facebook/CARGO

Chitaristul Adi Bărar, cel care a fondat trupa Cargo, se află în stare gravă în spital. Colegii săi de trupă sunt extrem de îngrijorați. 

Colegii săi de trupă au postat un mesaj pe pagina de Facebook oficială, prin care își arată îngrijorarea și îi trimit cânduri bune. 

 

”Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate, este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată că trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decentă din partea tuturor. Mulțumim! Va vom ține la curent!” - au anunțat cei de la trupa Cargo.

 

Potrivit presei locale, artistul ar fi infectat cu virusul SARS-Cov2.

Adi Bărar s-a născut pe 15 ianuarie 1960, la Timișoara. Este chitarist, compozitor textier , producător muzical și fondatorul formației Cargo.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel