Liam Hemsworth, umilit de Netflix, după ce a fost anunțat că-l va înlocui pe Henry Cavill. Fanii The Witcher au reacționat imediat: "zero respect"

Liam Hemsworth, Henry Cavill, Captură video YouTube
Descriere foto: Liam Hemsworth, Henry Cavill, Captură video YouTube

Promovarea sezonului 3 The Witcher nu a fost bine primită de fanii lui Liam Hemsworth.

Liam Hemsworth urmează să preia rolul lui Geralt de la Henry Cavill în următoarea serie a serialului fantasy The Witcher de la Netflix.


Cea mai recentă cascadorie  Netflix pentru promovarea ultimei serii din The Witcher nu a picat bine - în special în rândul fanilor lui Liam Hemsworth, potrivit Huffingtonpost.

După cum probabil că telespectatorii serialului fantasy de succes știu deja, sezonul trei va marca ultima apariție a starului principal Henry Cavill în rolul lui Geralt de Rivia.

Dar, în timp ce actorul părăsește rolul după patru ani, personajul rămâne, Liam urmând să preia rolul în seria a patra.

Cu toate acestea, se pare că există o anumită confuzie în rândul fanilor cu privire la cât de mult timp mai rămâne Henry în rolul lui Geralt de Rivia, ceea ce a determinat Netflix să lămurească lucrurile.

Serviciul de streaming a postat un tweet la începutul acestei săptămâni, care conținea un mesaj proiectat pe diverse repere din Marea Britanie, pe care scria: "Da. Este încă Geralt în sezonul 3 The Witcher".

Mulți au perceput acest lucru ca fiind deosebit de dubios față de viitorul înlocuitor al lui Henry, unii utilizatori de social media sugerând că l-a aruncat pe Liam "sub autobuz" și i-a arătat "zero respect".


Henry Cavill a renunțat și la rolul din Superman


Henry Cavill a anunțat în octombrie că se retrage din The Witcher, în același timp în care a afirmat că se va întoarce la rolul lui Superman în franciza cinematografică DC Comics.

Cu toate acestea, s-a dovedit ulterior că nu va fi așa, David Corenswet fiind anunțat să îi ia locul lui Henry.


Liam Hemsworth, entuziasmat de rolul din The Witcher

După confirmarea faptului că Liam Hemsworth va prelua rolul lui Geralt, starul din Hunger Games a declarat: "În calitate de fan Witcher, sunt foarte încântat de oportunitatea de a-l interpreta pe Geralt of Rivia.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 07 iul 2023, 09:46 | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience