Lia Bugnar, reacție dură, după ce a aflat că Theo Rose e însărcinată: „Nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi”

Data publicării:
Lia Bugnar, Theo Rose și Anghel Damian/ foto Facebook/ Instagram
Descriere foto: Lia Bugnar, Theo Rose și Anghel Damian/ foto Facebook/ Instagram

Lia Bugnar și-a exprimat părerea cu privirea la sarcina lui Theo Rose. 

Lia Bugnar și Anghel Damian ua pus capăt unei relații de iubire de nouă ani de zile, în același timp în care Theo Rose și Alex Leonte și-au spus „adio”, după cinci ani în care au stat împreună. Partea cea mai surprinzătoare pentru fani a venit în urmă cu aproximativ patru luni de zile, când celebra solistă și regizorul serialului „Clanul” s-au hotărât să formeze un cuplu. Acum, cei doi se pare că vor să-și întemeieze o adevărată familie, pentru că vor avea împreună și primul lor copil. Cei doi par că trăiesc în momentul de față cea mai bună perioadă dn viața lor, însă lucrurile pot sta diferit pentru foștii parteneri de viață. Lia Bugnar spune că nu știa despre această veste mare, însă acest lucru nu-i schimbă cu nimic planurile zilei, semn că nu este deloc interesată de faptul că fostul ei iubit va deveni tătic, la doar câteva luni de când s-a despărțit de ea. 

„Nu, n-am auzit-o (nr. vestea sarcinii lui Theo Rose), dar sincer nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi. Și în al doilea rând, iarăși nu prea mă interesează veștile acestea.”, a spus Lia Bugnar, potrivit cancan.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: „Nu sunt suflete pereche. Este ca relația dintre Andreea Bălan și George Burcea”

 

Theo Rose a confirmat sarcina

Vestea sarcinii lui Theo Rose nu i-a luat prin surprindere doar pe fani, ci chiar și pe solistă. Aceasta își dorea să țină totul secret o perioadă de timp, cum și-a dorit și în cazul relației cu Anghel Damian, însă totul a ieșit la iveală în spațiul public. Chiar dacă pentru o perioadă a decis să păstreze tăcerea, solista a confirmat în final vestea, transmițându-le și un mesaj fanilor săi. 

”Vă pup de la filmări. E adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

VEZI și: Nea Marin, după ce a aflat faptul că Theo Rose e însărcinată: „Dacă femeile de acum ar avea și mintea celor tinere, de odinioară”

 

Tatăl vedetei a fost primul care a confirmat sarcina

Fericirea a fost extrem de mare în familia lui Theo Rose, care își dorea foarte mult un nepoțel. Tatăl artistei se declară a fi un bunic fericit și spune că era vremea ca fata lui să se așeze la casa ei. Mai mult, Theo Rose și-ar fi înștiințat apropiații de la începutul lunii noiembrie, semn că s-ar afla abia în primul trimestru de sarcină. 

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!', a spus Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.

Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina artistei: “Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel