Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina artistei: “Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme”

Data publicării:

Theo Rose este însărcinată. Mama artistei este în culmea fericirii și se gândește să se pensioneze, pentru a putea avea grijă de bebeluș. 

Theo Rose este însărcinată. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anghel Damian, cu care a început relația în urmă cu câteva luni. 

Deși mulți au crezut că ar fi vorba de un zvon fals, mama artistei confirmă sarcina vedetei și spune că este sărbătoare în familia lor, de la aflarea veștii. 


“Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră!”, a declarat Nina Diaconu, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Theo Rose le-a dat vestea cea mare de acum o săptămână

 

“Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită (...) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e...Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a mai spus Nina Diaconu. 

 

Tatăl vedetei a fost primul care a confirmat sarcina

 Tatăl său a fost cel care a dezvăluit faptul că știa de această veste încă de la începutul lunii noiembrie, când a fost extrem de fericit să afle că va deveni bunic.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!', a spus Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.

 

Ce spune despre Anghel Damian

Mai mult, acesta bărbatul spune că l-a cunoscut deja și pe Anghel Damian, despre care are o părere foarte bună. Tatăl artistei crede că în curând va avea loc și nunta dintre solistă și regizor. 

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!

Pe Theo am crescut eu, o bună bucată de vreme. Mai exact, de pe când avea vreo două luni, timp de un an. În prima perioadă a vieții ei mi-am luat concediu de paternitate, special ca să am grijă de ea. Așa că pot spune că avem o relație fiică-tată mai aparte. Iar acum că voi fi și bunic, lucrurile nu pot fi decât îmbucurătoare, așa cum de altfel trebuie să fie lucrurile în viață.”, a adăugat tatăl artistei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel