Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, cel mai nou cuplu de la Hollywood? „Încep să se cunoască”

Data publicării:
Leonardo Di Caprio, Gigi Hadid, foto Instagram/ captură video YouTube
Descriere foto: Leonardo Di Caprio, Gigi Hadid, foto Instagram/ captură video YouTube

Leonardo DiCaprio s-a despărțit recent de Camila Morrone, după patru ani de relație, și pare că nu o să fie singur pentru mult timp.

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 47 de ani, și supermodelul Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani, au ieșit împreună în New York City, au declarat mai multe surse pentru PEOPLE.

"Ei încep să se cunoască", a declarat o sursă pentru People, adăugând că cei doi nu se "întâlnesc" încă.

"Leo o urmărește cu siguranță pe Gigi", spune o altă sursă pentru PEOPLE.

O a treia sursă adaugă: "Au fost văzuți ieșind cu grupuri de oameni. Au trecut doar câteva săptămâni de la despărțire. De atunci, el a ieșit cu prietenii și familia".


DiCaprio și modelul Camila Morrone au pus capăt recent relației lor de 4 ani.

Cei doi au început relația la începutul anului 2018, în timpul unei excursii la Aspen, Colorado. În anii care au urmat, perechea a fost fotografiată în escapade romantice pe tot globul - pe plajele din St. Barts, la un meci de fotbal din Paris și bucurându-se de timp împreună în Malibu, California și New York City. S-au afișat oficial cuplu la Premiile Oscar în februarie 2020, atunci când au stat împreună în primul rând .

Motivul pentru care Leonardo DiCaprio s-a despărțit de iubita sa. Celebrul actor și Camila Morrone formau un cuplu de patru ani


Deși DiCaprio și Morrone au păstrat private detaliile relației lor, Morrone a recunoscut într-un interviu acordat în 2019 ziarului Los Angeles Times că s-a simțit frustrată de atenția acordată de mass-media relației, în special de diferența de vârstă de 22 de ani.

"Sunt atât de multe relații la Hollywood - și în istoria lumii - în care oamenii au diferențe mari de vârstă. Cred doar că oricine ar trebui să poată să se întâlnească cu cine vrea să se întâlnească", a spus ea.


În urma despărțirii lor, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Morrone "se simte bine" și "are un grup mare de prieteni care țin cu adevărat la ea".

"Își vede de viața ei și merge mai departe. Ea nu mai ține legătura cu Leo", a adăugat sursa din interior. Din acel grup fac parte și prietenele sale modele Kendall Jenner și Hailey Bieber, care au fost văzute împreună cu vedeta la o seară între fete la începutul acestei luni.

La braț cu Gigi Hadid

DiCaprio a fost fotografiat petrecând timp în New York de la despărțire, unde Hadid locuiește cu fiica ei Khai. Modelul s-a despărțit recent de Zayn Malik, tatăl copilului.

Hadid și Malik au întâmpinat primul lor copil  în septembrie 2020. Ei s-au despărțit în luna octombrie a anului următor în urma unei presupuse altercații mama supermodelului, Yolanda Hadid.

"Gigi se concentrează exclusiv pe ce e mai bun pentru Khai. Ea cere intimitate în această perioadă", a declarat reprezentantul lui Gigi pentru PEOPLE într-o declarație.

Potrivit documentelor judiciare obținute de PEOPLE la vremea respectivă, Malik ar fi "apucat-o pe Yolanda și ar fi împins-o într-o comodă, provocându-i suferință psihică și durere fizică". Cu toate acestea, Malik a negat "categoric" că a lovit-o, spunând  pentru TMZ: "Sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și că se va îndrepta spre vindecarea acestor probleme de familie în privat."

După ce a pledat că nu contestă acuzațiile, Malik trebuie să execute 90 de zile de eliberare condiționată pentru fiecare dintre cele patru capete de acuzare; el trebuie, de asemenea, să urmeze un curs de gestionare a furiei și un program de violență domestică și are interdicție de a avea contact cu Yolanda.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel