Leonardo DiCaprio, la un pas de moarte. Trei experiențe din care a reușit să se salveze în ultimul moment

Data actualizării: | Data publicării:
Leonardo DiCaprio, captura foto YouTube/Oscars
Descriere foto: Leonardo DiCaprio, captura foto YouTube/Oscars

Leonardo DiCaprio a fentat moartea de trei ori. Celebrul actor a fost la un pas să își piardă viața în timpul unor activități riscante, dar a reușit să se salveze în ultimul moment.

Actorul Leonardo DiCaprio, câștigător al premiului Oscar, a avut câteva întâlniri cu moartea. Una dintre ele a avut loc în timpul unei excursii cu Edward Norton, în timp ce filma imagini în Insulele Galapagos pentru un film despre schimbările climatice. În timp ce DiCaprio se grăbea să filmeze niște viețuitoare marine, Norton l-a anunțat că nu avea suficient oxigen la el, potrivit The Independent. Norton și-a împărțit imediat butelia de oxigen cu DiCaprio ș au înotat amândoi la suprafață.

 "Eram în Insulele Galapagos. Făceam scufundări cu Sylvia Earle, marea oceanografă. Îl cunosc pe Leo de mult timp și își pierde mințile în preajma animalelor. Chiar are o pasiune copilărească pentru ele.

L-am văzut cum a pornit la atac cu camera de filmat. M-am uitat la ceas și m-am gândit: "Suntem foarte aproape de sfârșit". L-am văzut coborând în adâncuri și am știut că nu era un lucru bun, așa că l-am urmărit pentru că mi-am zis: "Dacă urmărește aceste vietăți, va rămâne fără aer - și așa a fost", povestea Norton pentru The Independent, imediat după incident. 

În 2016, Fisher Stevens, regizorul care a lucrat cu DiCaprio la documentarul despre schimbările climatice Before The Flood, a declarat pentru GQ că Norton și-a împărțit oxigenul cu DiCaprio - o practică cunoscută sub numele de buddy breathing.

 

Atacat de un rechin


În mod surprinzător, întâlnirea lui DiCaprio cu moartea în adâncurile oceanului a fost doar una dintre multele pe care le-a avut de-a lungul vieții sale.

Într-un interviu pentru Wired, DiCaprio a vorbit despre numeroasele sale întâlniri cu moartea. "Un mare alb a sărit în cușca mea când făceam scufundări în Africa de Sud", a spus el. "Jumătate din corpul său era în cușcă și se repezise la mine".

 

Probleme cu parașuta


Celălalt a implicat o experiență terifiantă de parașutism în care una dintre parașutele sale nu a funcționat și a uitat de a doua. "Nici măcar nu m-am gândit la parașuta suplimentară, așa că am crezut că ne prăbușim", a spus el. Dar după ce DiCaprio a tras-o pe a doua, aceasta s-a înnodat și ea - cel puțin pentru un moment. Deși în cele din urmă s-a desfăcut, actorul a spus că viața i-a trecut prin fața ochilor de două ori în timpul coborârii la sol.

Actorul a vorbit despre aceste experiențe în timpul unui interviu axat pe "The Revenant", un film despre omul de frontieră american Hugh Glass și călătoria sa de luni de zile în fața morții, în timp ce este blocat în sălbăticie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel