Leonardo Di Caprio a curtat-o pe soția lui Bogdan Vlădău: „Mi-a făcut avansuri anul acesta”

Data publicării:

Gina Chirilă - Vlădău, soția lui Bogdan Vlădău, a fost curtată de celebrul Leonardo Di Caprio. 

Gina Chirilă - Vlădău a fost invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a participat la rubrica „Sosurile picante”. 

Bomba absolută a venit în momentul în care fostul manechin a dezvăluit că a fost curtată de Leonardo Di Caprio, chiar anul acesta, la Cannes. 

 

"LeonardoDiCaprio mi-a făcut avansuri anul acesta. Ne-am întâlnit la Cannes. Probabil că el credea că aveam 23-24.", a spus vedeta în cadrul emisiunii de la PRO TV. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gina Chirila (@ginachirila)


Pe lângă gigantul actor, soția lui Bogdan Vlădău a mai fost curtată și de alte nume celebre, precum  Danielle Cavalli, cunoscut în lumea antreprenoriatului și fiul lui Cavalli, dar și actorul Adrian Grenier.

 

Pericolele din viața de super model


Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, a activat mulți ani ca model de succes, atât în România, cât și în străinătate. Succesul profesional a pus-o însă într-un mare pericol în urmă cu mai mulți ani. 

 

Cu ceva timp în urmă, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost invitați în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, acolo unde au făcut o serie de dezvăluiri zguduitoare. Frumoasa Gina, model de meserie, s-a aflat în pericol în mai multe momente, de-a lungul timpului. În urmă cu 7 ani, vedeta lucra în China, unde a prins un contract avantajos. Deși lumea modellingului pare strălucitoare și frumoasă, realitatea este mult mai dură. Soția lui Vădău a povestit cum a fost drogată în club și cum a gestionat situația. Ea se consideră norocoasă, alte tinere au ajuns să fie răpite. 


„Eu am plecat la 19 ani în China singură, așa am început, dar tot răul spre bine, am acumulat foarte multă experiență. Se întâmplă și în Europa, nu doar acolo, și este important să tragem un semnal de alarmă. Mi s-au pus droguri în băutură, în club. Noroc că am știut cum să gestionez situația. M-am dus acasă, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat”, a povestit Gina Chirilă la Pro Tv. 

Vedeta spune că a auzit de cazuri în care tinerii au fost drogați și răpiți. 

 „Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu. După am auzit povești, la modul fete care au dispărut de tot, au fost răpite. Un băiat a fost răpit timp de o săptămână, apoi a fost lăsat pe marginea drumului, habar nu are ce i s-a întâmplat. Băieți, fete, nu contează”, a mai spus Gina.

Mai mult, Bogdan Vlădău a dezvăluit că un tânăr s-a întors fără un rinichi. 

„Și s-a întors și fără un rinichi. Nu e o glumă”, a completat  Bogdan.


„Deși pare o lume perfectă, dacă nu ai grijă de tine și nu știi să te descurci în situațiile astea, e grav ce se poate întâmpla. Nu recomand să începi de la o vârstă fragedă”, a continuat.

Mai mult, modelul dezvăluie că a mai avut parte de un incident care a marcat-o profund. 

„În Franța am fost pusă în fața unei situații în care puteam fi abuzată, dar, din nou, am știut cum să gestionez. Am pierdut campania. Un fotograf mi-a spus că trebuie să fac ceva cu el ca să primesc acea campanie. La început a fost violent, apoi și-a dat seama că nu e ok și m-a lăsat să plec”, a mai povestit vedeta. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel