Leonard Miron o atacă pe Andreea Marin: „Emisiunea ei este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, Leonard Miron, colaj foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, Leonard Miron, colaj foto Instagram

Leonard Miron continuă desființarea fostelor colege de muncă. Fostul prezentator TVR vine cu acuze grave la adresa Andreei Marin, despre care spune că își promovează prietenii în emisiunile pe care le realizează.

După ce a pus-o la zid pe Marina Almășan, despre care a spus că a divorțat și s-a recăsătorit cu persoane sus puse, care ar fi putut să o ajute în carieră, Leonad Miron o atacă pe o altă fostă colegă din Televiziunea Română. Fostul Prezentator TVR o acuză pe „zână” că își promovează prietenii în emisiunea  pe care o realizează. 

 

Marina Almăşan, pusă la zid de Leonard Miron. Dezvăluirile fostului prezentator TVR: "A divorţat şi s-a recăsătorit cu oricine a avut influenţă în TVR"

Leonard Miron se căsătorește cu un duce. Fostul prezentator Tv și-a adus iubitul în România: „Trebuie să urgentăm căsătoria”

 

„Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susţine şi expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui nişte oameni pe criterii politice şi pe criterii de pile şi relaţii. Pui nişte profesionişti care creează în spaţiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern şi Parlament, dar şi un spaţiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă. La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat nişte parcele la prietenii mei…Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi nu are o audieenţă- , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR. Este şi situaţia Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câţiva ani, dar mi-a devenit dragă. Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram şi să zic „Mulţumesc firmei care ne-a zugrăvit’ şi pui hashtag numele emisiunii şi al postului. Dacă eşti un influencer, lumea te urmăreşte fără să etichetezi nişte lucruri pentru care eşti plătit în televiziune. Şi aşa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curăţat, stabilirea unei distanţare clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, şi interesele personale.“, a declarat Leonard Miron pentru FANATIK. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel