Legea POLARITĂȚII. Cum poți atrage succesul în viața ta

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Alexander Schimmeck
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Alexander Schimmeck

LEGEA polarității afirmă că totul are un opus și canalizarea unui mod de gândire pozitiv poate ajuta pe oricine să își manifeste dorințele.

Există un mod pozitiv și unul negativ de a gândi în legătură cu atingerea obiectivelor, iar mentalitatea cu care cineva alege să rămână va determina dacă va atinge sau  va sabota aceste obiective.


Ce este legea polarității și cum funcționează

 

Atunci când ne stabilim un obiectiv, putem fie să ne concentrăm asupra aspectelor care ar putea să ne împiedice să atingem acest obiectiv, fie să ne orientăm gândirea pentru a ne concentra asupra punctelor noastre forte și asupra modului în care acestea ne vor ajuta să atingem acest obiectiv.

Concentrându-ne energia pe partea negativă a spectrului ne va împiedica să ne atingem obiectivul de la capătul opus al spectrului.

Canalizarea pozitivului în energia noastră și în gândurile noastre interioare va crea un sentiment puternic și de neclintit care va atrage obiectivele pe care ni le-am stabilit.

 


Cum pui în aplicare legea polarității

 

Pentru cei care urmează legile universale, primul pas pentru a pune în aplicare legea polarității este identificarea obiectivului tău. Odată ce știi ce vrei, întreabă-te ce fel de gânduri negative îți vin în minte atunci când te gândești la acel obiectiv.


Odată ce ați identificat gândurile negative asociate cu obiectivul dumneavoastră, înlocuiți-le cu un mod de gândire opus, pozitiv.

De exemplu, dacă obiectivul tău este să devii președinte, în loc să te concentrezi pe lipsa ta de experiență politică, aplaudă-te pentru că ai absolvit facultatea cu o diplomă în științe politice.

Reîncadrarea gândirii și înlocuirea gândurilor negative asociate cu obiectivul tău cu unele pozitive te poate ajuta să atragi acele obiective.

Cine poate beneficia de legea polarității

 

Cei care sunt în general pesimiști sau care se autoironizează au, de obicei, o viziune negativă asupra vieții sau asupra lor înșiși. Utilizând această teorie, aceștia își pot schimba modul în care gândesc, trecând de la o gândire excesiv de critică sau cinică la una optimistă sau încrezătoare în atingerea obiectivelor lor.

Legea polarității îi poate ajuta, de asemenea, pe cei care se îndoiesc de scopul vieții sau de visele lor.

Stabilirea unor obiective pe termen scurt și concentrarea asupra modului în care le pot atinge prin gândire pozitivă îi poate ajuta să îi așeze pe calea cea bună și să le ofere mai multă claritate pentru viitor. Odată ce își ating obiectivele mai mici, pe termen scurt, s-ar putea să fie într-o poziție mai bună pentru a identifica ceea ce își doresc pe termen lung.

 

Cele 12 Legi Universale


Cele 12 Legi Universale sunt o formă de meditație pentru libertate și își au originea în vechea cultură hawaiiană.

Există 12 moduri de a aplica legile universale în viață:


Legea vibrației: Ești într-o mișcare constantă care îți poate informa experiența trăită. Aceasta înseamnă că, dacă manifestați un anumit stil de viață, trebuie să vă adaptați la acel nivel dorit. Poți aplica legea vibrației participând la practici conștiente care promovează vibrațiile bune.

Legea atracției: Cea mai populară dintre ele. Este folosită pentru manifestare. Practic, atrageți ceea ce vă concentrați. Aplici legea atracției crezând ceea ce manifești.

Legea unității: Totul este conectat. Este prima și cea mai fundamentală lege a universului. Aceasta se activează atunci când se exercită compasiunea și se acceptă faptul că suntem cu toții unul.

Legea compensației: „Tot ceea ce semeni, vei culege” este mantra pentru legea compensației. Această lege este activată atunci când contribui la ceea ce manifești.

Legea genului: Se referă la energia masculină și feminină care există în toate lucrurile. Pentru a o aplica, trebuie să obțineți un echilibru între cele două.

Legea cauzei și a efectului: Toate acțiunile au o reacție, fie că sunt bune sau rele. S-ar putea să nu simți efectul imediat, dar cu siguranță se va întâmpla.

Legea relativității: Realitatea ta se reduce la percepție. Aceasta vă permite să înțelegeți viața cu o mai mare compasiune și comparație.

Legea transmutației perpetue a energiei: Acțiunile tale sunt precedate de gânduri și au tendința de a fluctua. Activați această lege rămânând pozitiv, indiferent de energiile înconjurătoare.

Legea polarității: Există un pozitiv și unul negativ în orice lucru. Puteți activa această lege descoperind ceea ce se întâmplă la capătul opus al spectrului.

Legea ritmului: Această lege promovează fluiditatea. Ar trebui să activați această lege recunoscându-vă ritmul interior și nu luptând împotriva lui.

Legea corespondenței: Dacă viața ta pare a fi în dezordine sau ești mulțumit, este o reflectare a ceea ce se întâmplă în interior.

Legea acțiunii inspirate: Similar cu legea acțiunii, atragi ceea ce îți dorești în viață. Activați această lege prin crearea unui spațiu pentru îndrumare internă.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel