Mariana Moculescu vrea să îl recucerească pe fostul soț. Cum vrea să-l aducă înapoi lângă ea pe Horia: „Se va reîndrăgosti de mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mariana și Horia Moculescu, facebook, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mariana și Horia Moculescu, facebook, colaj foto

Mariana Moculescu vrea să îl recucerească pe fostul soț, Horia. Vedeta a dezvăluit ce planuri are. 

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au decis să divorțeze în urmă cu câțiva ani. Cei doi au împreună o fiică, Nidia.  Acum, vedeta vrea să îl recucerească pe fostul soț și are și un plan din acest punct de vedere. 

Mariana Moculescu vrea să îl recucerească pe fostul soț

Vedeta a mărturisit că fostul soț a asemănat-o cu actrița Raquel Welch atunci când a cunoscut-o, iar acum are o perucă asemănătoare coafurii pe care vedeta o avea. Mariana Moculescu este convinsă că în felul acesta îl va aduce înapoi lângă ea. 

„Atunci când m-a cunoscut (n.r. Horia Moculescu) a spus că semăn extraordinar de bine cu actrița Raquel Welch. Chiar și fostei lui soții, pe vremea aceea era nevasta lui, i-a spus că a cunoscut o fată care seamănă izbitor cu actrița hollywoodiană Raquel Welch. (...) Am cumpărat o perucă asemănătoare coafurii pe care o avea actrița (...) Se va reîndrăgosti de mine și sper să îi priască”, a mărturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Ce a spus despre Horia Moculescu

Mariana Moculescu a recunoscut că fostul soț îi sare mereu în ajutor atunci când are nevoie de ceva. 

„Da (n.r. și-ar dori să se reîndrăgostească Horia de ea), păi face bine oricărui om să se îndrăgostească. (...) Cine știe ce se întâmplă în această primăvară. Mă pot reîndrăgosti, chiar și de Horia. (...) Mă ajută în continuare dacă îi cer ajutorul. Este foarte gentleman cu mine Horia. Este foarte domn și este un bărbat care... mă rog, în anumiți ani își pierduse calitățile, dar am rămas foarte plăcut impresionată că este un gentleman în ultima perioadă”, a mai spus vedeta. 

Cum s-au cunoscut cei doi

,,L-am cunost când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu”, a mărturisit Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu a declarat că atuurile care au atras-o la fostul soț au fost șarmul și naturalețea. De asemenea, bruneta a declarat că fostul ei soț era romantic și îi făcea cadouri.

,,Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului”, a mai spus Mariana Moculescu pentru Antena Stars.

Fosta soție a artistului a mărturisit că s-au mutat împreună după doi ani de relație. Pe vremea aceea, Horia Moculescu era căsătorit, dar erau separați. Totodată, aceasta a precizat că între ea și Horia Moculescu a fost o atracție foarte mare.

,,Ne-am mutat împreună după doi ani, pentru că în acei doi ani nu am avut niciun fel de relație intimă. Eu nu m-am simțit vinovată, pentru că atunci soția lui era cuplată cu altcineva. Mă atrăgea foarte mult, pentru că nu erau foarte mulți oameni în genul lui, el era un zeu”, a mai spus bruneta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel