Legătura neștiută dintre Gheorghe Turda și Maria Ciobanu. Dezvăluirile inedite făcute de artist

Data publicării:
captură video TVR, Maria Ciobanu, Facebook
Descriere foto: captură video TVR, Maria Ciobanu, Facebook

Gheorghe Turda a dezvăluit care este legătura neștiută dintre el și artista Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu și Gheorghe Turda sunt două nume mari din industria muzicală românească. Chiar dacă toată lumea cunoaște melodiile interpretate de cei doi, foarte puțini oameni știu care este legătura dintre celebrii artiști. În cadrul unui interviu recent, interpretul de muzică populară a dezvăluit faptul că aceștia sunt cumetri. Mai mult, de-a lungul timpului, au participat la numeroase turnee muzicale împreună, unde și-au creat amintiri de neuitat, care să-i însoțească pe tot parcursul vieții.

”Eu și Maria suntem cumetri, suntem în relații foarte apropiate, ea a cântat și la nunta mea. Am fost cu ea și în turnee, cu ”Rapsodia Română”, am cântat înainte sau după vizitele lui Nicolae Ceaușescu în comunitatea de români din America. În timpul unui turneu am locuit cu ea în casa fiicei Camelia, care e și fina mea. Ea are casă lângă Los Angeles. Vă pot spune că Maria este o harnică din cale afară și o luptătoare. Eu mă mai odihneam după un spectacol și după un șpriț, dar ea se trezea foarte de dimineață, lua târnăcopul și scotea rădăcini de pomi, ca să pună flori în locul lor. Mai cosea iarba de pe acolo, ce mai, e o harnică din cale afară, dar și o excelentă bucătăreasă, gătește foarte bine. Este o artistă complexă, o mamă excepțională”, ne-a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Gheorghe Turda a scăpat de moarte ca prin minune: Am strigat “Ajută-mă, Doamne!”

 

„Cel mai potrivit bărbat pentru ea este Mircea Cîmpeanu”

Faptul că cei doi au fost toată viața atât de apropiați, l-a făcut pe artist să-i cunoască pe toți partenerii Mariei Ciobanu, astfel încât acesta a putut declara și care este cel mai potrivit pentru solistă.

”Pe Maria o știu de pe vremea când era cu solistul Florea Burnea, Camelia este făcută cu Florea, el a murit acum un an. Dar cel mai potrivit bărbat pentru ea este Mircea Cîmpeanu, fost jucător și antrenor de baschet. El o iubește mult și o respectă.”, a mai dezvăluit artistul.

Gheorghe Turda călătorește cu STB-ul, deși are mașină de 50.000 de euro: ”Nu-s cu nasul pe sus”

 

Motivul pentru care Maria Ciobanu nu prea era invitată la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

Tot Gheorghe Turda a fost cel care a dezvăluit recent faptul că interpreta de muzică populară nu prea era invitată să cânte la petrecerile organizate de fostul lider comunist. Artistul spunea faptul că lista lui Nicolae Ceaușescu era destul de restrânsă, iar numele celor invitați să cânte erau atent selectate. 

”Mai aud că se tot laudă unul și altul că au fost la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu, dar vă spun eu care era, de fapt, lista cu artiștii acceptați. Eram așa: eu, Ștefania Rareș, Ileana Sărăroiu, Doina Badea, Cleopatra Melidoneanu, Dorin Teodorescu, Gică Petrescu, Nicolae Nițescu și orchestra. Doar ei se aflau pe lista întocmită de Ministerul Culturii. Nimeni altcineva nu-și permitea să facă lista, nici Cabinetul nr.1 și nici Cabinetul nr. 2. Maria Ciobanu nu prea era solicitată la recepțiile oficiale, din cauza cancanurilor cu Ion Dolănescu de la vremea aceea.”, a declarat Gheorgeh Turda, potrivit ego.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel