Grațiela Duban, SECRETUL unei căsnicii de lungă durată: Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas...

Data publicării:
Sursa foto: Graț
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Graț

Grațiela Duban a povestit despre viața profesională, dar și despre cea personală, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

Grațiela și Andrei Duban au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar un an mai târziu au decis să pășească împreună în fața altarului. Chiar dacă de când au spus "DA" au trecut deja 11 ani, aceștia se iubesc în continuare ca în prima zi. În exclusivitate pentru Spectacola, Grațiela a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de lungă durată.

"Secretul unei căsnicii de lungă durată este comunicarea. După aceea, dacă înveți să comunici cu partenerul de viață, înveți să știi să lași de la tine cât trebuie, înveți să spui iartă-mă, înveți să nu ai orgolii și înveți să fii o echipă. La noi nu există ca eu să las mai mult sau Andrei. Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas, așteptăm să ne treacă starea și venim unul către celălalt și spunem: "Îmi pare rău, știu că am greșit." Și atunci, și din partea cealaltă se spune: "Da, poate și eu am exagerat cu asta.", a spus Grațiela Duban pentru Spectacola.

Gelozia nu a lipsit din cuplul celor doi

Grațiela este o femeie extrem de atrăgătoare, dar și mai tânără cu 14 ani decât soțul ei. Din această cauză, relația celor doi nu a fost ocolită de sentimentul de gelozie, care însă a fost redresat pe parcurs.

"Gelozia a existat la început din partea lui Andrei, dar printr-o foarte bună comunicare am rezolvat și asta. Când nu dai motive, nu are de ce să fie gelos.", ne-a mărturisit ea.

Care este secretul siluetei Grațielei Duban

Chiar dacă este mamă a unui băiețel, Grațiela se poate mândri la vârsta de 35 de ani cu o siluetă de invidiat. Vedeta recunoaște faptul că a avut norocul de a fi înzestrată de la mama natură cu forma perfectă a corpului, însă sacrificiile există și ele. Soția lui Andrei Duban urmează o dietă zilnică și nu trece cu vederea nici antrenamentele din sala de fitness.

"Cred că m-a ajutat și mama natură, pentru că forma corpului meu este una filiformă, mai slăbuță, nu am tendințe de îngrășare. așa era și mama, mai slăbuță, dar de doi ani și un pic urmez un program, datorită căruia am antrenamente, am învățat să mănânc sănătos, ce trebuie. Acum nu mai țin așa cu strictețe, dar mi-au rămas foarte multe principii.", a spus Grațiela Duban pentru Specatcola.

Cum arată masa perfectă pentru soția lui Andrei Duban

Când vorbește despre masa perfectă, Grațiela se gândește implicit la pește. Totuși, aceasta spune că dieta ei mai este umbrită și de anumite pofte, pe care și le mai satisface uneori.

"Mie seara, spre exemplu, îmi place să mănânc un pește, o doradă, un biban sau un somon cu salată verde și cu rucola. Dacă am poftă de pâine mănânc, dar doar integrală. Asta am și în dietă, nu mă feresc de pâine. Mai poftesc uneori la un anumit tip de dulce, dar nu sunt o persoană care preferă să mănânce ciocolată în loc de o masă, dimpotrivă, prefer să mănânc o mâncare bună. Eu n-am nicio treabă cu ciocolata, mănânc una adunată pe an. Sport fac de trei ori pe săptămână, am trei antrenamente cam în jur de o oră- o oră și jumătate.", ne-a mai spus ea, în exclusivitate.

Grațiela Duban, de la actorie, în televiziune

Grațiela Duban a absolvit Facultatea de Actorie , afirmându-se extrem de mult în această carieră, prin diferite lungmetraje sau apariții pe scena de teatru. Frumoasa blondină nu a spus însă nu nici oportunității de a intra în televiziune, în prezent fiind la cârma emisiunii "Se strigă darul", de pe Kanal D. Chiar dacă Grațiela recunoaște faptul că între cele două domenii există foarte multe diferențe, în prezent aceasta spune că nu ar mai putea alege.

"Diferențe sunt foarte mari între televiziune și actorie. Practic, actoria o fac în mod special pentru sufletul meu, iar televiziunea mă ajută foarte mult să mă dezvolt profesional din toate punctele de vedere. Eu am încercat să fur din meseria mea de actriță niște lucruri care m-au ajutat în meseria de prezentatoare. Îmi place să fac nebunii. M-au pus să merg cu barca, să conduc tractorul, care este foarte greu de condus, nu-mi imaginam. Îmi place să fac și televiziune foarte mult, dar și teatru în aceeași măsură. Mi se pare că sunt norocoasă că pot să le fac pe amândouă. Să nu mă pună nimeni să aleg între ele, pentru că nu pot.", ni s-a mai confesat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel