Lecțiile lui Mercur în Scorpion pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT până pe 17 noiembrie

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Tranzitul lui Mercur în Scorpion este unul mai special în 2022 deoarece va însoți eclipsa de pe 8 noiembrie. 

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul în semnul Scorpionului, unde va sta până pe 17 noiembrie. Și se va alătura Soarelui și lui Venus. În plus, va juca un rol activ în desfășurarea Eclipsei de Lună/Lunii Pline din data de 8 noiembrie. 

Mintea noastră va fi destul de investigativă, vom fi curioși peste măsură, poate prea atrași de senzațional și de tot ce este ascuns. Mercur în Scorpion ne poate face detectivi perfecți, dar ne poate și aliena fără drept de apel. De aceea vă recomand să aveți grijă. Când simțiți că vă obsedează un subiect mai mult decât este cazul, înseamnă că ați pierdut controlul. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru voi, Mercur tranzitează casa a 8-a. Veți avea de lămurit situaţii legate de impozite, de taxe, datorii, poate vreţi să rezolvaţi chestii administrative care au fost greu de rezolvat până acum. Mercur vă ajută să aflaţi lucruri folositoare. E o perioadă bună să învățați să vă recunoaşteţi vulnerabilitatea şi să comunicaţi despre acest lucru, mai ales cu partenerul, De asemenea, sunt foarte bine aspectate discuţiile despre partea intimă.

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur tranzitează casa a şaptea. Dacă vreţi să luaţi decizii legate de relaţii, este un moment bun. Şi dacă vreţi să cunoaşteţi pe cineva, Mercur iarăşi vă ajută. Ţine mult de comunicare, ţine de aplicaţii, de ieşit în oraş, de vorbit. Vă ajută mult la acest capitol. În orice caz, până pe 17 noiembrie, chiar vă recomand să  închegaţi discuţii cu persoana iubită, în care să vă descoperiţi mult mai bine.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, va tranzita casa a 6-a, casa muncii, casa colegilor. Dacă sunteţi atenţi, poate aveţi un coleg mai vechi cu care nu aţi discutat până acum. Dar dacă începeţi să discutaţi cu el, vă veţi cunoaşte mult mai bine şi se poate crea o conexiune amicală care vă poate ajuta în anumite proiecte. Este important să învățați să cereţi ajutorul. Descoperiţi poate medicii cei mai buni, specialişti, tratamente.

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel