Lecțiile lui Mercur în Balanță pentru fiecare ZODIE. Provocări pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop Mercur în Balanță(11 -29 octombrie).

Pe 11 octombrie, Mercur se va întoarce în semnul Balanței, de unde și-a început retrogradarea pe 2 octombrie. Până pe 29 octombrie, când planeta comunicării va păși în semnul Scorpionului, cu toții vom fi nevoiți să negociem ceva. Să folosim cele mai alese cuvinte. Să nu luăm o decizie până când nu suntem siguri că ambele părți au de câștigat. Este posibil să facem curățenie și în vocabular, să ne dăm seama că nu obținem nimic cu furie și injurii. Dreptatea va fi pe buzele tuturor. Dar și nevoia de validare la tot pasul. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur te va ajuta să iei unele decizii legate de relațiile în care te afli, amânate de ceva timp. Întâlnirile cu foști parteneri, prieteni, oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, nu vor mai fi la fel de neplăcute până acum. Va fi mai multă claritate atunci când va trebui să semnezi diferite acte. 

Taur/ Ascendent în Taur

Cu Mercur din nou în casa a 6-a, te vei preocupa în mod excesiv pentru binele altora. Încerci să îi faci pe ceilalți bine uitând de tine. Îți vei da seama că nu prea ți-ai pus creativitatea la muncă. Nu este cazul să te implici în discuții despre viața personală la serviciu.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Îți priește această perioadă. Mercur, guvernatorul tău, se duce în casa a 5-a, fapt ce te face să discuți mai mult despre plăcerile, dorințele și ideile tale. Creativitatea nu trebuie lăsată să zacă. Discuțiile cu copiii vor fi mai dese și te vor epuiza.

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur revine în casa a 4-a. Îți dă din nou șansă să rezolvi unele probleme ale familiei. Vor fi unele decizii, după care organizarea unor niște evenimente. Stresul și oboseala vor fi la ele acasă. Dar vei avea șansa să vezi mai clar unele neplăceri din ultimele luni.

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel